• Na listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ sedam kandidata iz srednjeg Banata

    Koalicija koju čine Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije predala je izbornu listu kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Ova izborna lista, koja će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april, zove se „Ivica Dačić – premijer Srbije“.   Na listi se nalazi 250 kandidata, koliko Skupština Srbije i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na listi „Ivica Dačić – premijer Srbije“ sedam kandidata iz srednjeg Banata

    Koalicija koju čine Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i Zeleni Srbije predala je izbornu listu kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Ova izborna lista, koja će učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april, zove se „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

     

    Na listi se nalazi 250 kandidata, koliko Skupština Srbije i broji poslanika, a među njima je i nekoliko imena iz Srednjobanatskog okruga.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na listi SNS iz našeg okruga svega troje kandidata za republičke poslanike

     

    Kandidatkinja za republičku poslanicu, ispred koalicije koju predvodi SPS, između ostalih je i Dubravka Kralj, master pravnica iz Zrenjanina. Za razliku od parlamentarnih izbora pre dve godine, kada se Dubravka Kralj našla na trećem mestu na listi, odmah iza Ivice Dačića i Dragana Markovića Palme, ovog puta ona je na 15. mestu.

     

    Aleksandar Budiša, pravnik iz Sečnja, našao se na 66. mestu. Kandidat za narodnog poslanika je i Goran Marinković, diplomirani inženjer inženjerskog menadžmenta, inače direktor Kulturnog centra Zrenjanina. Njega je predložila Jedinstvena Srbija, čiji je član, a našao se na 174. mestu izborne liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

     

    Odmah posle njega na listi je Tanja Zvekić, ekonomska tehničarka iz Nove Crnje, dok je na 177. mestu Aleksandra Dušanović, master strukovna vaspitačica iz Zrenjanina. I ona se na listi našla na predlog Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.

     

    Dušan Milićev, novinar i književnik iz Žitišta, takođe je kandidat za narodnog poslanika iz srednjeg Banata. Milićev je na 186. mestu na listi.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Među kandidatima iz našeg okruga je i Dragan Balaban, građevinski tehničar iz Novog Bečeja, koji se nalazi na 211. mestu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]