• Na listi SNS iz našeg okruga svega troje kandidata za republičke poslanike

    Na izbornoj listi kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije, koju je podnela koalicija „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, nalaze se svega tri imena iz srednjeg Banata.   Koalicija koju predvodi Srpska napredna stranka (SNS) podnela je listu sa 250 imena, koliko i ima mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije.   PROČITAJTE JOŠ: Ovo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na listi SNS iz našeg okruga svega troje kandidata za republičke poslanike

    Na izbornoj listi kandidata za narodne poslanike u Skupštini Srbije, koju je podnela koalicija „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, nalaze se svega tri imena iz srednjeg Banata.

     

    Koalicija koju predvodi Srpska napredna stranka (SNS) podnela je listu sa 250 imena, koliko i ima mesta u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovo su kandidati SNS za odbornike u Skupštini opštine Sečanj

     

    Na 49. mestu se nalazi Stanislava Janošević, master ekonomista iz Zrenjanina. Na 210. mestu je Rajko Kapelan, diplomirani ekonomista iz Kleka. On je i u prethodnom sazivu Skupštine Srbije bio republički poslanik.

     

    Dajana Boškić, specijalista strukovni ekonomista iz Srpske Crnje, nalazi se na 232. mestu izborne liste.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Izbornu listu „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“ na parlamentarnim izborima, koji će biti održani 3. aprila, predvodi neurohirurg dr Danica Grujičić.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]