• Na izbornoj listi „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“ i jedna Zrenjaninka

    Republička izborna komisija proglasila je još dve izborne liste kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije, koje će učestvovati na parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april.   Koalicija koju čine Demokratski savez Hrvata u Vojvodini i Zajedno za Vojvodinu, podnela je izbornu listu „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“, na kojoj se nalazi 26 kandidata […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na izbornoj listi „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“ i jedna Zrenjaninka

    Republička izborna komisija proglasila je još dve izborne liste kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije, koje će učestvovati na parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april.

     

    Koalicija koju čine Demokratski savez Hrvata u Vojvodini i Zajedno za Vojvodinu, podnela je izbornu listu „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“, na kojoj se nalazi 26 kandidata za narodne poslanike.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Proglašena izborna lista “Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj”

     

    Prvi na listi je Tomislav Žigmanov, profesor filozofije iz Subotice, a drugi je Aleksandar Olenik, advokat iz Beograda.

     

    Na ovoj listi se nalazi i jedna kandidatkinja iz Srednjobanatskog okruga. U pitanju je Katarina Karačonji, diplomirana inženjerka menadžmenta iz Zrenjanina. Ona se nalazi na osmom mestu na listi.

     

    Proglašena je i izborna lista „SDA Sandžaka – dr Sulejman Ugljanin“, ali na njoj nema kandidata iz Zrenjanina i okolnih srednjobanatskih opština.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ko su kandidati ostalih stranaka za poslanike iz našeg okruga, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]