• Proglašena izborna lista „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“

    Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“, koja će učestvovati na vanrednim lokalnim izborima u sečanjskoj opštini, zakazanim za 3. april.   Na ovoj listi se nalaze 23 kandidata za odbornike u Skupštini opštine Sečanj, koliko lokalni parlament i broji mesta.   PROČITAJTE JOŠ: Osam sela proglašeno za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Proglašena izborna lista „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“

    Republička izborna komisija proglasila je izbornu listu „Vukašin Baćina – Za bolju opštinu Sečanj“, koja će učestvovati na vanrednim lokalnim izborima u sečanjskoj opštini, zakazanim za 3. april.

     

    Na ovoj listi se nalaze 23 kandidata za odbornike u Skupštini opštine Sečanj, koliko lokalni parlament i broji mesta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Osam sela proglašeno za zaraženo i ugroženo područje zbog ptičijeg gripa

     

    Prvi na listi je i njen nosilac Vukašin Baćina, privrednik iz Jaše Tomića. Na drugom mestu je Marko Ivanišević, penzioner iz Sečnja. Penzioneri iz Jaše Tomića Branko Novaković i Ljiljana Vignjević nalaze se na trećem i četvrtom mestu na ovoj izbornoj listi.

     

    Među prvih desetoro kandidata za odbornike su i Vesna Bratić, poljoprivredna tehničarka iz Sečnja, Milenko Milošević, profesor iz Sečnja, Predrag Stojkov, mašinski kovač iz Jaše Tomića, Filip Lukinić, poljoprivrednik iz Boke, Andrea Žunac, hemijska tehničarka iz Boke, i Gordana Veljković, trgovkinja iz Jaše Tomića.

     

    Na izbornoj listi se nalaze i Miroslav Pilipović, poljoprivrednik iz Krajišnika, Miodrag Žegarac, poljoprivredni tehničar iz Jarkovca, i Saška Žikić, gimnazijalka iz Jaše Tomića.

     

    Kandidati za odbornike su i Jelena Živojin, vozač motornih vozila iz Sutjeske, Neda Foljan, poljoprivrednica iz Šurjana, Milimir Kovačević, penzioner iz Sutjeske, Zoran Grčić, poljoprivredni tehničar iz Sutjeske, i Aleksandar Popov, vozač iz Banatske Dubice.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Poslednjih petoro na listi su Petra Popara, gimnazijalka iz Sečnja, Aleksandra Geca, trgovkinja iz Sečnja, Nada Jevtić, hemijska tehničarka iz Jaše Tomića, Radovan Rogan, penzioner iz Sečnja, i Milivoj Parović, penzioner iz Jaše Tomića.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]