• Ministar Branko Ružić najavio zapošljavanje 21 novog inspektora

    Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetio je danas Zrenjanin. Tom prilikom je održao radni sastanak s gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i njegovim saradnicima.   Ružić je, kao predsedavajući Koordinacionom komisijom za inspekcijski nadzor, održao sednicu te komisije u Baroknoj sali Gradske kuće. Sednici su prisustvovali načelnici svih upravnih okruga. Glavna tema sednice bio je novousvojeni trogodišnji Akcioni […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ministar Branko Ružić najavio zapošljavanje 21 novog inspektora

    Ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić posetio je danas Zrenjanin. Tom prilikom je održao radni sastanak s gradonačelnikom Čedomirom Janjićem i njegovim saradnicima.

     

    Ružić je, kao predsedavajući Koordinacionom komisijom za inspekcijski nadzor, održao sednicu te komisije u Baroknoj sali Gradske kuće. Sednici su prisustvovali načelnici svih upravnih okruga. Glavna tema sednice bio je novousvojeni trogodišnji Akcioni plan za zapošljavanje inspektora.

     

    – Za nas je veoma značajno da odemo na teren da sagledamo sa kakvim izazovima i problemima se suočavaju rukovodstva lokalnih samouprava. Iz razgovora sa gradonačelnikom Janjićem sam ustanovio da je ovde na visokom nivou i reforma javne uprave i pružanje svih usluga građanima Zrenjanina – kazao je Branko Ružić.

     

    Pročitajte još: GRADONAČELNIK: „Linglong Tajr“ će poštovati sve ekološke standarde

     

    Ministar je naveo da će u sledeće tri godine biti stvorena mogućnost za zapošljavanje 1.272 nova inspektora. Što se tiče Srednjobanatskog upravnog okruga, postoji potreba za 21 novim inspektorom.

     

    On je precizirao da u srednjem Banatu postoji potreba za novim kadrovima u inspekciji rada, sanitarnoj i fitosanitarnoj inspekciji, kao i u još nekim inspekcijama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]