• Miloš Jovanović: Niko ne odgovara zbog toga što Zrenjanin nema vodu

    Predsednički kandidat koalicije NADA i predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović poručio je sinoć u Zrenjaninu da su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka pretvorili zemlju u svoju partijsku prćiju. Dodao je da u Srbiji vladaju lopovluk i korupcija i da program koalicije NADA, koja deluje sa desnog centra, jedini uliva istinsku nadu da su […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Miloš Jovanović: Niko ne odgovara zbog toga što Zrenjanin nema vodu

    Predsednički kandidat koalicije NADA i predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović poručio je sinoć u Zrenjaninu da su Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka pretvorili zemlju u svoju partijsku prćiju. Dodao je da u Srbiji vladaju lopovluk i korupcija i da program koalicije NADA, koja deluje sa desnog centra, jedini uliva istinsku nadu da su promene moguće.

     

    Miloš Jovanović se osvrnuo i na činjenicu da Zrenjanin u 21. veku nema vodu za piće i da niko zbog toga nije podneo ostavku.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Subotnja akcija na četiri lokacije: 10 razloga za podršku promenama

     

    – U gradu koji nema pijaću vodu, u 21. veku, niko za to ne odgovara. Samo zbog toga SNS ne treba da bude na vlasti, ne samo u Zrenjaninu, već u celoj Srbiji. Pored pijaće vode u Zrenjaninu, imamo još mnogo krupnih problema i nameravamo da ih rešavamo – kazao je Jovanović.

     

    Na promociji održanoj u hotelu „Vojvodina“, u okviru predizborne kampanje, predstavljeni su i ostali kandidati za vodeće funkcije. Prisutnima se obratio i kandidat za gradonačelnika Beograda Vojislav Mihajlović. On je, između ostalog, rekao da treba otvoriti pitanje promene državnog uređenja Srbije i uvesti monarhiju.

     

    Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Srbije u Zrenjaninu Zoran Sandić je poručio da koalicija NADA ima ozbiljan program za poljoprivredu, kojoj planira da vrati sve što joj je ova vlast oduzela.

     

    – Subvencije moraju biti veće, a akcize na naftu moraju se ukinuti. Moraju i da postoje povoljne kreditne linije i treba zabraniti prodaju zemlje strancima – naglasio je Sandić, koji je i kandidat za narodnog poslanika.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ko su kandidati koalicije NADA za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije iz Srednjobanatskog okruga možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 6

    1. Niko ne odgovara za mnoge stvari u ovoj zemlji, zato se nadam, Miloše, da će NADA doći u situaciju nakon 3. Aprila da zaista promeni te stvari. Imate moju podršku!

    2. Hvala profesoru što se uključio u politiku, krajnje je vreme da profesori univerziteta počnu da menjaju stvari u ovoj zemlji.

    3. Drago mi je sto je koalicija NADA posetila nas grad, verujem u njih, imaju moju podrsku!

    4. Мој глас иде овим човеку који се једини сетио Зрењанина.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]