• Na izbornoj listi NADA deset kandidata za poslanike iz srednjeg Banata

    Koalicija „Za Kraljevinu Srbiju – DSS“ podnela je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu kandidata za narodne poslanike Skupštine Srbije. Ova izborna lista, koja će učestvovati na parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april, skraćeno se zove „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“.   Na listi se nalazi i deset kandidata iz Srednjobanatskog okruga. Najbolje pozicionirani […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na izbornoj listi NADA deset kandidata za poslanike iz srednjeg Banata

    Koalicija „Za Kraljevinu Srbiju – DSS“ podnela je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu kandidata za narodne poslanike Skupštine Srbije. Ova izborna lista, koja će učestvovati na parlamentarnim izborima, zakazanim za 3. april, skraćeno se zove „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“.

     

    Na listi se nalazi i deset kandidata iz Srednjobanatskog okruga. Najbolje pozicionirani među njima je Zoran Sandić, inženjer poljoprivrede iz Zrenjanina. Sandić se nalazi na desetom mestu.

     

    Siniša Atlagić, profesor univerziteta iz Zrenjanina, nalazi se na 20. mestu, a Dragana Novaković, master menadžerka iz Zrenjanina, na 84.

     

    Kandidati za narodne poslanike, na izbornoj listi „Dr Miloš Jovanović – Nada za Srbiju“, iz srednjeg Banata su i Denisa Đurđević, domaćica iz Torka, i Vukan Obradović, profesor informatike iz Zrenjanina.

     

    Na 137. mestu je Zorica Grujić, poljoprivredna tehničarka iz Zrenjanina, Slađana Rajlić, vaspitačica iz Zrenjanina, i Ljiljana Savković, penzionerka iz Banatskog Despotovca.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na ovoj izbornoj listi su i Svetozar Oljača, diplomirani ekonomista iz Perleza, i Mladen Pejić, diplomirani ekonomista iz Zrenjanina.

     

    Ko su kandidati ostalih stranaka za poslanike, možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]