• Liga socijaldemokrata Vojvodine tvrdi da Zrenjanin propada decenijama

    Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine tvrdi da propadanje Zrenjanina i Vojvodine traje već decenijama.   „Zrenjanin ima starije stanovništvo (43,3) i od proseka Vojvodine (42,7) i od proseka Republike Srbije (43,0). Pri tome, žene (45,1) su u proseku starije od muškaraca (41,4). Nekada je Vojvodina bila druga po razvijenosti u SFRJ, odmah iza Slovenije. Danas […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Liga socijaldemokrata Vojvodine tvrdi da Zrenjanin propada decenijama

    Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine tvrdi da propadanje Zrenjanina i Vojvodine traje već decenijama.

     

    „Zrenjanin ima starije stanovništvo (43,3) i od proseka Vojvodine (42,7) i od proseka Republike Srbije (43,0). Pri tome, žene (45,1) su u proseku starije od muškaraca (41,4). Nekada je Vojvodina bila druga po razvijenosti u SFRJ, odmah iza Slovenije. Danas je siromašna regija koja ubrzano propada“, navodi Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu.

     

    LSV ističe da aktivno radi na tome da se obezbede uslovi da građani Zrenjanina žive pristojno od svog rada, dobiju zdravu pijaću vodu, udišu čist vazduh i imaju rešeno pitanje kafilerije, savremenog načina odlaganja i upravljanja otpadom.

     

    Pročitajte još: Narodna stranka traži da se preispita rekonstrukcija postrojenja

     

    „Zato smo se okupili u Vojvođanski front koji objedinjuje vojvođanske, anticentralističke snage – stranke, udruženja i pojedince. Svi mi baštinimo evropske vrednosti, očuvanje antifašističkog nasleđa i ravnopravnost svih građana“, dodaje se u saopštenju.

     

    Ligaši na kraju poručuju da Vojvodina nikada nije bila problem, već da je ona uvek bila rešenje.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika