Politika Vesti Zrenjanin

KNEŽEVIĆ: Ubedljiva pobeda uprkos divljačkoj kampanji protiv nas

goran knežević

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Goran Knežević kazao je da je više od 60 odsto izašlih birača u Zrenjaninu glasalo za listu SNS. Knežević je, inače, i prvi na listi kandidata SNS za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina.

 

On je kazao da je, prema nezvaničnim podacima, na izbore izašlo 41,7 posto Zrenjaninaca, za desetak odsto manje nego na prethodnim izborima.

 

– Ali, ako uzmete u obzir da je na prethodnim izborima bilo 108.000 birača, a ove godine ih je 102.000, taj rezultat je u nekim granicama zadovoljavajući. I na republičkim i na pokrajinskim izborima smo osvojili oko 60 procenata – rekao je Knežević.

 

Pročitajte još: Željko Malušić (SPS) nezadovoljan izlaznošću na izborima u Zrenjaninu

 

On je dodao da ga brine tako ubedljiv rezultat jer, kako je naveo, kao odgovoran čovek razmišlja šta i kako dalje.

 

– Imaćemo prilike da inoviramo naš plan razvoja. Želimo da napravimo dobar plan kako bi građani Zrenjanina mogli da žive još bolje. Imali smo problem sa vodom, koronavirusom… Imali smo i divljačku kampanju koja je vođena protiv nas, pre svega protiv mene i čelnika grada.  Međutim, narod ne možete slagati. Narod zna kome veruje i zna šta smo radili. Narod to ceni i to je pokazao na ovim izborima – poručio je Knežević prilikom večerašnjeg obraćanja u stranačkim prostorijama.

 

On se, takođe, zahvalio građanima Zrenjanina i Srbije koji su učestvovali na izborima.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM