• Željko Malušić (SPS) nezadovoljan izlaznošću na izborima u Zrenjaninu

    Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Željko Malušić izjavio je večeras da je nezadovoljan izlaznošću na izborima u Zrenjaninu. On je dodao da u ovom trenutku ne bi komentarisao ni šta je do toga dovelo, ni kako.   – To ću učiniti kada svi rezultati budu poznati – kazao je Malušić.   On je istakao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Željko Malušić (SPS) nezadovoljan izlaznošću na izborima u Zrenjaninu

    Predsednik Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Željko Malušić izjavio je večeras da je nezadovoljan izlaznošću na izborima u Zrenjaninu. On je dodao da u ovom trenutku ne bi komentarisao ni šta je do toga dovelo, ni kako.

     

    – To ću učiniti kada svi rezultati budu poznati – kazao je Malušić.

     

    On je istakao da je na lokalnim izborima 2016. godine izašlo 55.226 glasača.

     

    – Prema nekim prvim podacima, danas je, do 20 časova, u gradu i selima izašlo oko 41,5 odsto upisanih birača, ili oko 42.261 glasač. To je oko 12.000 glasača manje u odnosu na prethodne izbore – rekao je Malušić.

     

    Pročitajte još: CRTA prijavila nepravilnosti ispred biračkog mesta, policija izašla na teren

     

    On je dodao da su socijalisti na prethodnim izborima imali 6.170 glasova.

     

    – Biću zadovoljan ako budemo imali više od toga. To znači da smo ipak sve naše glasače izveli na birališta i da su nam oni dali svoj glas – zaključio je Željko Malušić u prvom obraćanju javnosti nakon zatvaranja birališta u gradu.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. I ko ima najvise glasova u Zrenjaninu i ko ce biti na vlasti jel opet sns ili neko drugi moze i sps da bude samo sns da ode sa vlasti iz Zrenjanina

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]