• IZ UGLA OPOZICIJE: Mladi SSP iscrtali grafit podrške belim mantilima

    Portal zrenjaninski.com u političkoj rubrici prenosi saopštenja opozicionih partija. Omladina SSP juče je organizovala jednu akciju, Vojvođanski front se bavio stanjem u gradu, DS je ponovio da će bojkotovati izbore, a Zelena stranka je pozvala vlast da reši problem sa Bagljaškim kanalom.   SSP: Cveće medicinskim sestrama i grafit podrške belim mantilima   Omladina SSP […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    IZ UGLA OPOZICIJE: Mladi SSP iscrtali grafit podrške belim mantilima

    Portal zrenjaninski.com u političkoj rubrici prenosi saopštenja opozicionih partija. Omladina SSP juče je organizovala jednu akciju, Vojvođanski front se bavio stanjem u gradu, DS je ponovio da će bojkotovati izbore, a Zelena stranka je pozvala vlast da reši problem sa Bagljaškim kanalom.

     

    SSP: Cveće medicinskim sestrama i grafit podrške belim mantilima

     

    Omladina SSP – Stranke slobode i pravde iz Zrenjanina je ispred ulaza zrenjaninske bolnice poklanjala po jedan cvet medicinskim sestrama koje su odlazile sa posla. Mladi članovi stranke čiji je lider Dragan Đilas zahvalili su se medicinskim sestrama na požrtvovanosti i trudu koji su iskazali u doba Kovida-19.

     

    Omladina SSP je ispisala i grafit podrške i zahvalnosti herojima u belim mantilima. Grafit se nalazi na nadvožnjaku u naselju Bagljaš.

     

    omladina ssp

     

    Vojvođanski front i LSV: Izlazimo na izbore da pobedimo bezumlje

     

    Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine saopštili su da izlaze na izbore 21. juna da bi pobedili „bezumlje koje Zrenjaninom vlada već godinama“.

     

    „Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine će se boriti za to da ljudi prestanu masovno da odlaze odavde. Zadatak svih nas je da uradimo sve da naši mladi sugrađani imaju uslove da ostanu u svojim selima, u našem Zrenjaninu, u našoj Vojvodini i našoj državi, da ovde rade i zarađuju, da ovde stvaraju porodice i grade svoje živote. Mi imamo samo jedan dom – Zrenjanin“, navodi se u saopštenju za javnost.

     

    vojvođanski front

     

    DS: Obavljaćemo analize vode o našem trošku

     

    Gradski odbor Demokratske stranke je najavio da će, u slučaju da zabrana upotrebe vode za piće iz gradskog vodovoda bude svečano i predizborno ukinuta, nastaviti da obavlja analize o sopstvenom trošku. Zrenjaninske demokrate su takođe poručile da se njihov stav o predstojećim izborima nije promenio. Ostaju pri odluci o bojkotu izbora, sada sa još jednim razlogom više.

     

    – Odluku o bojkotu doneli smo jer smo smatrali da nisu ispunjeni uslovi za održavanje slobodnih izbora. Tokom poslednja dva meseca situacija je postala još lošija. Vlast je ponovo pokazala da ne preza ni od čega da bi ispunila svoje ciljeve – poručila je v.d. predsednika Gradskog odbora DS Alisa Kockar.

     

    mz žarko zrenjanin
    Alisa Kockar

     

     

    Zelena stranka: Hitno rešavanje problema sa Bagljaškim kanalom

     

    Zelena stranka zahteva od gradske vlasti da hitno krene u rešavanje problema sa Bagljaškim kanalom.

     

    – Bagljaški kanal predstavlja veliki ekološki problem ovog naselja. Iako je njegova namena da sakuplja kišnu kanalizaciji, on je pretvoren u ekološku katastrofu. Ova vlast nije rešila ni jedan ekološki problem, naprotiv problemi se povećavaju – smatra predsednik Gradskog odbora Zelene stranke Aleksandar Jankov.

     

    zelena stranka

     

    Pročitajte još: Izbori za poslanike u Skupštini AP Vojvodine raspisani za 21. jun

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]