• Ivica Dačić u Zrenjaninu: Ovo su izbori o budućnosti Srbije

    Lideri Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije Ivica Dačić i Dragan Marković Palma posetili su juče Zrenjanin, u okviru predizborne kampanje.   Na konvenciji održanoj u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, Ivica Dačić je poručio da je ova predizborna kampanja za koaliciju SPS – JS nepotrebna.   – Onaj koji je zasadio dobro, njemu će […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivica Dačić u Zrenjaninu: Ovo su izbori o budućnosti Srbije

    Lideri Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije Ivica Dačić i Dragan Marković Palma posetili su juče Zrenjanin, u okviru predizborne kampanje.

     

    Na konvenciji održanoj u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, Ivica Dačić je poručio da je ova predizborna kampanja za koaliciju SPS – JS nepotrebna.

     

    – Onaj koji je zasadio dobro, njemu će da nikne. Onaj koji ništa nije radio, ili ne zna da radi, njemu će naravno da se smrkne. Što se nas tiče, mi smo dobro radili. Za nas koji smo predano radili tokom cele godine, u interesu Srbije, svaki dan je izborna kampanja – rekao je Dačić.

     

    Pročitajte još: Potpredsednica DS Dragana Rakić u Zrenjaninu pozvala na bojkot izbora

     

    On je okupljenima poručio da ovo nisu izbori o njemu ili Palmi.

     

    – Ovo su izbori o svakom od vas pojedinačno, o vašoj budućnosti i o budućnosti Srbije. Ja više ne moram da budem ništa. Bio sam i predsednik Vlade, i ministar unutrašnjih poslova, a sada sam ministar spoljnih poslova. Bio sam i 28 godina poslanik u Skupštini i 14 godina predsednik SPS. Ali, ostaće upamćeno u istoriji da je u ovo vreme osamnaest zemalja povuklo priznanje Kosova. Ovo je pitanje za građane – hoćete li da nastavimo sa tom politikom ili nećete. Ako nećete, nikom ništa. Pa, nije to moje lično pitanje. To je valjda državno i nacionalno pitanje – istakao je Dačić.

     

    ivica dačić u zrenjaninu
    Foto: Informativna služba SPS

     

    Dušan Bajatović: SPS uvek bio pokret otpora svemu što ne valja

     

    Predsednik Pokrajinskog odbora SPS Dušan Bajatović je naglasio da su socijalisti uvek bili pokret otpora svemu što ne valja.

     

    – I tako i treba da ostanemo – sa srcem i sa hrabrošću – dodao je Bajatović.

     

    Dragan Marković Palma je izjavio da koalicija SPS – JS građanima nudi izveštaj o radu.

     

    – Vi ste sigurno pratili kako smo se borili za poljoprivredne proizvođače – da znaju šta će da seju svake godine, da za svoje proizvode imaju kupce, da ne plaćaju porez na poljoprivredno zemljište, da im tezge budu besplatne – kazao je, između ostalog, Dragan Marković Palma.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Nadam se da ćete svi vi odgovarati pred zakonom za sve što ste nam uradili, kada dodje do promene vlasti u SRbiji.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]