• Potpredsednica DS Dragana Rakić u Zrenjaninu pozvala na bojkot izbora

    Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić posetila je u subotu Zrenjanin, u okviru kampanje bojkota predstojećih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora.   Ona je, zajedno sa zrenjaninskim demokratama, koje predvodi članica Glavnog odbora Alisa Kockar, na Velikoj pijaci razgovarala sa građanima o bojkotu. Zatim je održala sastanak sa članstvom u prostorijama Gradskog odbora DS.   Informativna […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Potpredsednica DS Dragana Rakić u Zrenjaninu pozvala na bojkot izbora

    Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić posetila je u subotu Zrenjanin, u okviru kampanje bojkota predstojećih parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora.

     

    Ona je, zajedno sa zrenjaninskim demokratama, koje predvodi članica Glavnog odbora Alisa Kockar, na Velikoj pijaci razgovarala sa građanima o bojkotu. Zatim je održala sastanak sa članstvom u prostorijama Gradskog odbora DS.

     

    Informativna služba DS je saopštila da se u Zrenjaninu razgovaralo o budućnosti Srbije, a važne teme bile su i bojkot izbora i reforma Demokratske stranke.

     

    – Složili smo se da bez jake Demokratske stranke nema promena u Srbiji. Zato je 21. jun novi početak i za Srbiju i za Demokratsku stranku – zaključila je Dragana Rakić.

     

    Pročitajte još: Lider Pokreta „Metla 2020“ Miloš Jovanović razgovarao sa Zrenjanincima

     

    DS je navela da je jasno da sadašnja vlast neće omogućiti slobodne izbore sve dok ima onih koji će učestvovati na lažnim.

     

    „Samo svojim otporom i nepristajanjem na lažne izbore možemo se izboriti za prave. Građani će imati priliku da vide 21. juna ko je na njihovoj strani, a kome odgovara postojeće stanje. Sadašnja vlast i sistem se ne mogu popravljati, već se moraju skroz promeniti. Demokratska stranka želi da bude opozicija koja menja i ne pristaje na ustupke vlasti zarad sopstvenih interesa“, saopštila je DS.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin

    Muškarcu iz Srbije transplantirana pluća u Mađarskoj

    Muškarcu iz Srbije uspešno su o trošku Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje transplantirana pluća u bolnici u Budimpešti, gde se trenutno oporavlja od zahvata koji je trajao deset sati, […]