• Ivica Dačić raspisao vanredne lokalne izbore u Sečnju za 3. april

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić potpisao je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Sečanj. Ovi izbori će biti održani 3. aprila.   Dačić je juče, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, potpisao odluku o raspisivanju izbora za odbornike skupštine gradova Bora i Beograda i skupština opština Aranđelovac, Smederevska Palanka, Lučani, Medveđa, Knjaževac, Bajina […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Ivica Dačić raspisao vanredne lokalne izbore u Sečnju za 3. april

    Predsednik Narodne skupštine Republike Srbije Ivica Dačić potpisao je odluku o raspisivanju lokalnih izbora u opštini Sečanj. Ovi izbori će biti održani 3. aprila.

     

    Dačić je juče, u skladu sa ustavnim ovlašćenjima, potpisao odluku o raspisivanju izbora za odbornike skupštine gradova Bora i Beograda i skupština opština Aranđelovac, Smederevska Palanka, Lučani, Medveđa, Knjaževac, Bajina Bašta, Doljevac, Kula, Kladovo, Majdanpek i Sečanj.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Opozicione stranke u Žitištu uspostavile međusobnu saradnju

     

    – Želim svima uspešnu kampanju i da sve protekne u demokratskoj i fer atmosferi. Neka se građani na ovim izborima izjasne kako vide budućnost i kome daju najveće poverenje – poručio je Ivica Dačić.

     

    Vanredni lokalni izbori u opštini Sečanj biće održani nakon što je doskorašnji predsednik opštine Predrag Rađenović (SNS) podneo ostavku na tu funkciju.

     

    Pošto u međuvremenu nije izabran njegov naslednik, lokalni parlament u Sečnju je raspušten. Vlada Republike Srbije je donela rešenje o imenovanju predsednika i članova Privremenog organa, koji će rukovoditi ovom srednjobanatskom opštinom do formiranja nove skupštinske većine.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za predsednicu Privremenog organa imenovana je Miomira Milošević. Reč je o doskorašnjoj odbornici Skupštine opštine Sečanj iz redova Srpske napredne stranke.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]