• Imenovan novi načelnik Gradske uprave, dosadašnji postavljen na mesto zamenika

    Član Srpske napredne stranke Nenad Domjeskov novi je načelnik Gradske uprave Zrenjanina, ozvaničeno je na današnjoj sednici Skupštine grada.   Nenad Domjeskov, po zanimanju master pravnik, do sada je bio odbornik SNS u lokalnom parlamentu. On je 21. oktobra, u pismenoj formi, Skupštini grada Zrenjanina podneo ostavku na tu funkciju, koja je na današnjem zasedanju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Imenovan novi načelnik Gradske uprave, dosadašnji postavljen na mesto zamenika

    Član Srpske napredne stranke Nenad Domjeskov novi je načelnik Gradske uprave Zrenjanina, ozvaničeno je na današnjoj sednici Skupštine grada.

     

    Nenad Domjeskov, po zanimanju master pravnik, do sada je bio odbornik SNS u lokalnom parlamentu. On je 21. oktobra, u pismenoj formi, Skupštini grada Zrenjanina podneo ostavku na tu funkciju, koja je na današnjem zasedanju i potvrđena.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Gradonačelnik Zrenjanina dobio još jednu pomoćnicu

     

    Odbornici su, naime, većinom glasova usvojili predlog odluke o prestanku mandata odbornika Nenadu Domjeskovu.

     

    On je istovremeno, nakon sprovedenog konkursa, stupio na dužnost načelnika Gradske uprave, dok je dosadašnji načelnik Miloš Korolija postavljen na mesto zamenika.

     

    Zanimljivo je da je diplomirani pravnik Miloš Korolija samo pre nekoliko meseci imenovan za načelnika Gradske uprave, ali se na ovoj funkciji nije dugo zadržao. Zbog čega – iz gradske vlasti nisu saopštili.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin