• Gradonačelnik Zrenjanina dobio još jednu pomoćnicu

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura dobio je još jednu pomoćnicu. U pitanju je Marija Damjanović, objavljeno je na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Zrenjanina.   Marija Damjanović je imenovana za pomoćnicu gradonačelnika za oblast unapređenja rada lokalne samouprave.   PROČITAJTE JOŠ: Pokret SRCE, čiji je osnivač Zdravko Ponoš, počeo sa radom u Zrenjaninu   Na sajtu Grada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gradonačelnik Zrenjanina dobio još jednu pomoćnicu

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura dobio je još jednu pomoćnicu. U pitanju je Marija Damjanović, objavljeno je na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Zrenjanina.

     

    Marija Damjanović je imenovana za pomoćnicu gradonačelnika za oblast unapređenja rada lokalne samouprave.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pokret SRCE, čiji je osnivač Zdravko Ponoš, počeo sa radom u Zrenjaninu

     

    Na sajtu Grada nije navedena njena biografija.

     

    Damjanović je, inače, po zanimanju diplomirani politikolog i svojevremeno je bila kandidatkinja Socijalističke partije Srbije za odbornicu u Skupštini grada Zrenjanina.

     

    Simo Salapura sada u svom timu ima zamenika Sašu Santovca i pet pomoćnika. Osim novoimenovane Marije Damjanović, pomoćnici gradonačelnika su i Stojanka Vučković, zadužena za oblast privrede i saradnje sa javnim preduzećima i ustanovama, zatim Snežana Vučurević, zadužena za oblast kulture, obrazovanja i ravnopravnosti polova, Dragica Ilić, zadužena za oblast zaštite životne sredine i urbanizam, i Rajko Kapelan, zadužen za oblast turizma i mlade.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Kuplung majstori, te nauke ste doktori svi do jednog. Plus treba sve te kumove i kume, sestričine i kurtizane uhlebiti na leđa i stomak građanstva. Pomislio bi čovek, gledajući intenzitet (samo)zapošljavanja u kružoku Simoa Salapuroa, da se ti ljudi ubijaju od posla. Osim toga, dragi Zrenjaninci, jasno mi je da da vam je u glavama siva kaša koji Vrhovni Respirator Vođa Primadona sa svojom svojom armijom Vulinatora i ostalih svakog dana mikserom umućuje do konzistencije mulja sa mehurićima i do ste do te mere otupeli da vam ovakvi mogu mokriti u oči i pljuvati u lice a vi nećete reći ama baš ništa, a sudeći prema ponašanju do sada, reći ćete: „Hvala, i daj još, sada može i u usta.“ I svi vi znate da je to istina, prema tome, ako redakcija koja čita ovo, ili čitaoci kojih jedva da ima da se usude da makar i ovim putem kažu šta misle, smatrate da preterujem, samo prođite gradom i pročitajte vesti, obiđite svoju ulicu i svoje naselje. Fikusana Digitalana sedi u skupštini i smeje vam se u lice i sprda se na račun razuma i dostojanstva svih nas dok zbija šale sa Goranom Vesićem koji blista u svojoj džokerskoj odori dok ga savršeno boli noga ko se i kako sprda s njim sada kad je zaseo u ministarsku fotelju. Ako je tako na republičkom nivou, šta mislite čime se bave i kako se odnose prema svojim obavezama i svom poslu na nivou lok. samouprava? Evo da vas prosvetlim – isto kao što je navedeno u ovom grotesknom primeru, samo sto puta gore.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]