• Gradonačelnik Simo Salapura pozvao sugrađane da izađu na izbore

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura pozvao je sugrađane da izađu na izbore za članove saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica, koji se održavaju danas.   Podsetimo, danas se, u periodu od 7 do 20 časova, održavaju izbori za članove saveta i nadzornih odbora u 29 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.   PROČITAJTE JOŠ: Specijalna bolnica […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gradonačelnik Simo Salapura pozvao sugrađane da izađu na izbore

    Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura pozvao je sugrađane da izađu na izbore za članove saveta i nadzornih odbora mesnih zajednica, koji se održavaju danas.

     

    Podsetimo, danas se, u periodu od 7 do 20 časova, održavaju izbori za članove saveta i nadzornih odbora u 29 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Specijalna bolnica za rehabilitaciju “Rusanda” dobila još jedno priznanje

     

    – Mesne zajednice su osnovne jedinice lokalne samouprave i prva adresa za pokretanje inicijativa u komunalnoj oblasti, za ukazivanje na probleme i potrebe dela grada u kom živite. Pozivam vas da izađete na izbore, da glasate i birate kandidate – svoje komšije, poznanike iz zgrade, iz ulice, iz vašeg kraja – za koje smatrate da će vas najbolje predstavljati i na pravi način zastupati vaše i zajedničke interese – poručio je sugrađanima Simo Salapura.

     

    Prema njegovim rečima, lokalna samouprava i on lično uvek su spremni saslušaju glas građana i da zajedno sa njima od Zrenjanina, iz dana u dan, stvaraju lepše mesto za život.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Zajedno smo na istom poslu, od mesne zajednice do Gradske uprave, za bolji život svih građana Zrenjanina – poručio je gradonačelnik Zrenjanina uoči današnjih izbora u mesnim zajednicama.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 4

    1. Kako to da nemate informaciju da je gradski odbor SNS u zrenjaninu raspusten i da je imenovano troclano poverenistvo(Salapura,Santovac,Dzeger)? Da li to znaci da se i vi novinari ponasate kao lokalno tuzilastvo i policija i da treba da prvo pitate za saglasnost nadlezne iz SNS da bi ste objavili vest?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]