• Goran Kovačević na izbornoj listi čiji je nosilac Sergej Trifunović

    Republička izborna komisija potvrdila je danas 14. izbornu listu koja će učestvovati na parlamentarnim izborima, zakazanim za 21. jun. U pitanju je izborna lista „Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana“.   Kako saznaje portal zrenjaninski.com, na ovoj listi, od ukupno 158 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije, nalazi se samo jedna osoba iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Goran Kovačević na izbornoj listi čiji je nosilac Sergej Trifunović

    Republička izborna komisija potvrdila je danas 14. izbornu listu koja će učestvovati na parlamentarnim izborima, zakazanim za 21. jun. U pitanju je izborna lista „Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana“.

     

    Kako saznaje portal zrenjaninski.com, na ovoj listi, od ukupno 158 kandidata za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srbije, nalazi se samo jedna osoba iz Zrenjanina. U pitanju je diplomirani pravnik Goran Kovačević, rođen 1962. godine.

     

    Kovačević je visokopozicioniran na ovoj listi i nalazi se na trećem mestu, odmah iza nosioca liste, glumca Sergeja Trifunovića, i diplomiranog pravnika Pavla Grbovića.

     

    Grupa građana „Zdrav razum“ izlazi na lokalne izbore u Zrenjaninu

     

    Na izbornoj listi „Sergej Trifunović – Pokret slobodnih građana“ nema kandidata iz Žitišta, Sečnja, Novog Bečeja i Nove Crnje.

     

    Podsetimo, rok za predaju izbornih lista za parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore ističe danas u ponoć.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika