Politika Vesti Zrenjanin

Grupa građana „Zdrav razum“ izlazi na lokalne izbore u Zrenjaninu

dalibor radosavljević nosilac liste zdrav razum
Nosilac liste Dalibor Radosavljević

Grupa građana „Zdrav razum“ takođe će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima u Zrenjaninu, zakazanim za 21. jun.

 

Gradska izborna komisija je potvrdila izbornu listu čiji je nosilac diplomirani ekonomista Dalibor Radosavljević. Grupa građana „Zdrav razum“ biće pod rednim brojem osam na glasačkom listiću.

 

Prvi na izbornoj listi je i njen nosilac Dalibor Radosavljević, dok se na drugom mesti nalazi studentkinja Ivana Protić. Treći na listi kandidata za odbornike u Skupštini grada Zrenjanina je strukovni fizioterapeut Dragan Zorić, a četvrti penzioner Saša Neškov.

 

Pročitajte još: Okružni odbor SDPS otvorio stranačku kancelariju u Zrenjaninu

 

Mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje Isidora Ivančević Nađ je peta na listi. Među prvih deset kandidata nalaze se i hidrograđevinar Ljubiša Radić, diplomirani trener karatea Goran Samolovac, privatni preduzetnik Alen Vujin Kovačević, diplomirani menadžer u sportu i diplomirani trener Anđelija Jošanović i radnica Nina Krivokapić.

 

Na ovoj losti, između ostalih, nalaze se i tehničar drumskog saobraćaja Igor Teodorović, student Marko Trkulja…

 

Izborna lista koju je podnela Grupa građana „Zdrav razum“ ima 22 kandidata za odbornike u zrenjaninskom lokalnom parlamentu.

 

Rok za predaju izbornih lista za parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore ističe danas u ponoć.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Ma kakva „grupa gradjana“? sve je ro SNS, samo pod drugim imenom. Neka mi navedeni godpodin objasni kako je došao do prostorija za svoj „Zdrav razum“, i to u centru grada, koje su inače vlasništvo grada Zrenjanina. A ghde je ono što je dobio, a nije vidljivo. Nema više naivnih…….

sinovoz
FAM