• DS: Potez odbornice Zorice Vučković je velika lična sramota

    Povodom odluke odbornice Zorice Vučković da napusti odborničku grupu Demokratske stranke u Skupštini grada Zrenjanina, javnosti se obratio Gradski odbor DS.   Komentarišući odluku njihove dojučerašnje partijske koleginice, dugogodišnje članice DS, demokrate su poručile da je to za njih, pre svega, pitanje ličnog integriteta.   „Velika je lična sramota izgraditi čitavu karijeru u jednoj stranci, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DS: Potez odbornice Zorice Vučković je velika lična sramota

    Povodom odluke odbornice Zorice Vučković da napusti odborničku grupu Demokratske stranke u Skupštini grada Zrenjanina, javnosti se obratio Gradski odbor DS.

     

    Komentarišući odluku njihove dojučerašnje partijske koleginice, dugogodišnje članice DS, demokrate su poručile da je to za njih, pre svega, pitanje ličnog integriteta.

     

    „Velika je lična sramota izgraditi čitavu karijeru u jednoj stranci, biti izabran za njenog predstavnika u parlamentu kao osoba koja je ostvarena i lično i profesionalno, godinama braniti interese građana i ukazivati na loš rad vlasti, a zatim pred kraj mandata preći u redove ni manje, ni više, nego Pokreta socijalista“, poručili su iz Demokratske stranke.

     

    Podsetimo, posle odluke Zorice Vučković prestala je da postoji odbornička grupa DS u lokalnom parlamentu. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika