• DS ostao bez odborničke grupe, Zorica Vučković prešla u Pokret socijalista

    Demokratska stranka je ostala bez odborničke grupe u Skupštini grada Zrenjanina, konstatovano je na današnjoj sednici lokalnog parlamenta.   Odbornica DS Zorica Vučković, koja danas nije prisustvovala sednici, obavestila je Skupštinu da više nije na listi te partije. Objasnila je da će od sada delovati kao samostalna odbornica i da će zastupati interese Pokreta socijalista. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DS ostao bez odborničke grupe, Zorica Vučković prešla u Pokret socijalista

    Demokratska stranka je ostala bez odborničke grupe u Skupštini grada Zrenjanina, konstatovano je na današnjoj sednici lokalnog parlamenta.

     

    Odbornica DS Zorica Vučković, koja danas nije prisustvovala sednici, obavestila je Skupštinu da više nije na listi te partije. Objasnila je da će od sada delovati kao samostalna odbornica i da će zastupati interese Pokreta socijalista.

     

    Na listi DS ostalo je još troje odbornika – Alisa Kockar, Miroslav Kalanj i Goran Kaurić, dosadašnji šef odborničke grupe.

     

    Ovim povodom oglasio se i Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu. Demokrate su najavile da će se od sada borba za prava građana nastaviti van Skupštine.

     

    „Kada skupštinska većina ignoriše mišljenje opozicije i ne želi ni da razgovara o problemima građana koje predstavljaju, a s druge strane oberučke prihvata odbornike koji migriraju iz opozicije u vlast, onda mi opozicioni odbornici moramo pronaći drugačiji vid borbe za dobrobit svih građana. Kao učesnici mirne građanske šetnje bićemo korisniji dok budemo razgovarali sa građanima, nego u sredu za skupštinskom govornicom, gde nas niko ni ne čuje“, saopštile su zrenjaninske demokrate.

     

    Šta su još demokrate poručile ovim povodom možete PROČITATI OVDE.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. Kazu ljudi da ce sve te partije i pokreti, slicni ovom u koji su prepeteli, uskoro biti zabranjene tj rad ce im biti zabranjen. Ne znam sto.????

    2. Pa vi ste trebali da napustite rad Skupštine još davno. Zašto ste ostali kada od toga nema nikakvce koristi. BOJKOT.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]