• DS: Podrška i pomoć građanima koji su dobili prekršajne naloge

    Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu pozvao je danas sve građane koji su dobili prekršajne naloge zbog učešća u protestima, odnosno blokadi puteva, da se jave ovoj političkoj partiji kako bi im bila pružena neophodna pomoć i podrška.   PROČITAJTE JOŠ: Goran Kovačević (PSG): Voda ne može da bude u privatnom vlasništvu   – Demokratska […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DS: Podrška i pomoć građanima koji su dobili prekršajne naloge

    Gradski odbor Demokratske stranke u Zrenjaninu pozvao je danas sve građane koji su dobili prekršajne naloge zbog učešća u protestima, odnosno blokadi puteva, da se jave ovoj političkoj partiji kako bi im bila pružena neophodna pomoć i podrška.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Goran Kovačević (PSG): Voda ne može da bude u privatnom vlasništvu

     

    – Demokratska stranka uvek stoji uz građane. Kako smo bili zajedno na samim protestima, tako se držimo skupa i nakon protesta. Nudimo dve vrste podrške građanima. Za one koji ne žele da plate kaznu, već žele da se Prekršajni sud izjasni o njihovoj odgovornosti, obezbedićemo besplatnu pravnu pomoć. Nećemo ostaviti nezaštićene ni one koji su se iz bilo kog razloga odlučili da ipak plate kaznu u roku od osam dana. Njima ćemo obezbediti refundaciju troškova ukoliko žele – izjavila je poverenica zrenjaninskih demokrata Alisa Kockar.

     

    Sve što je potrebno je da se građani jave putem mejla zrenjanin@ds.org.rs i zatraže pravnu pomoć. Treba da pošalju skeniran ili uslikan prekršajni nalog, uplatnicu i kontakt podatke.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]