• Dr Gordana Kozlovački: Nedovoljno rezultata u odnosu na potrebe sredine

    Doskorašnja poslanica u Skupštini AP Vojvodine dr Gordana Kozlovački iz Zrenjanina osvrnula se na rezultate rada vojvođanskog parlamenta u prethodne četiri godine.   Bivša direktorka Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, podsetimo, izabrana je za pokrajinsku poslanicu na izborima održanim 2016. godine. Bila je deo poslaničke grupe DS – DSHV.   – Kada u mislima preletim obilje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dr Gordana Kozlovački: Nedovoljno rezultata u odnosu na potrebe sredine

    Doskorašnja poslanica u Skupštini AP Vojvodine dr Gordana Kozlovački iz Zrenjanina osvrnula se na rezultate rada vojvođanskog parlamenta u prethodne četiri godine.

     

    Bivša direktorka Opšte bolnice „Đorđe Joanović“, podsetimo, izabrana je za pokrajinsku poslanicu na izborima održanim 2016. godine. Bila je deo poslaničke grupe DS – DSHV.

     

    – Kada u mislima preletim obilje skupštinskog materijala, sednica i drugih sesija, susreta, događaja, shvatam da je dinamika ovog četvorogodišnjeg perioda, podeljenog na vreme pre i posle bojkota skupštinskih zasedanja, bila vrlo intenzivna, sa velikim usponima i padovima, ali i nedovoljno rezultata u odnosu na potrebe sredine – ocenila je dr Gordana Kozlovački.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dejan Čapo izabran za potpredsednika vojvođanskog parlamenta

     

    Učestvovala je u radu dva skupštinska odbora. Posebno aktivno se bavila zdravstvenim i socijalnim temama. Kada je životna sredina u pitanju, navodi kako ne vidi pomak, iako su vazduh, voda i zemljište izuzetno bitni za zdravlje i trebalo bi da budu prioritet, naročito u Zrenjaninu.

     

    – Posebno je bitno odrediti jasne koordinate unutar kojih jedna sredina može da razvija svoj potencijal. Važno je definisati prioritete, akcione planove za njihovu realizaciju, ali i njihovo redefinisanje u hodu, u skladu sa stvarnim potrebama. Za to je potrebna i pravična raspodela finansijskih sredstava, koja mora da prati postavljanje prioriteta i da bude u skladu sa regionalnim strategijama – ocenila je Kozlovački.

     

    Zahvalna Demokratskoj stranici na ukazanom poverenju

     

    Ona navodi kako su utisci koje nosi sa sobom brojni. Kaže da je nastojala da bude diskutant na gotovo svakoj skupštinskoj sednici.

     

    – Zahvalna sam za ukazano poverenje svojoj Demokratskoj stranci, ali i svojoj sredini koja je prepoznala iskrenost i trud, a i poneko delo. Sve vreme poslaničkog mandata bila sam jednako posvećena svojim pacijentima. Zahvalna sam i njima i kolegama na razumevanju za aktivnosti u drugoj ravni. Nastavljam sa radom, jednako istrajno, sada sa više znanja i iskustva u brojnim izazovima koji su tu oko nas – zaključila je dr Gordana Kozlovački.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin