• Dejan Čapo izabran za potpredsednika vojvođanskog parlamenta

    Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine, Zrenjaninac Dejan Čapo, izabran je za potpredsednika vojvođanskog parlamenta.   Čapo je juče, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dejan Čapo izabran za potpredsednika vojvođanskog parlamenta

    Poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini AP Vojvodine, Zrenjaninac Dejan Čapo, izabran je za potpredsednika vojvođanskog parlamenta.

     

    Čapo je juče, zajedno sa još četvoro potpredsednika, svečano položio zakletvu pred poslanicima, na prvoj sednici Skupštine AP Vojvodine u novom sazivu. Na prvoj sednici potvrđeni su mandati svih 120 poslanika izabranih u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, na izborima održanim 21. juna i 1. jula, i obrazovane su poslaničke grupe.

     

    Za predsednika Skupštine izabran je Ištvan Pastor.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ko će biti odbornici Skupštine grada Zrenjanina u naredne četiri godine

     

    Dejan Čapo je jedan od šestoro poslanika sa izborne liste „Vojvođanski front – Ujedinjeni za demokratsku Srbiju“, koji će u naredne četiri godine predstavljati građane u vojvođanskom parlamentu. Čapo je rođen 1978. godine i po zanimanju je magistar nauka industrijskog menadžmenta.

     

    Na ovoj listi nalazi se još jedan poslanik iz Zrenjanina. U pitanju je Nataša Lalić (1983), diplomirana inženjerka zaštite životne sredine. I ona je, kao i Čapo, članica Lige socijaldemokrata Vojvodine.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika