• Debata „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana sutra

    Debata pod nazivom „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana u sredu, 16. novembra, s početkom u 20 časova, u sali Mesne zajednice „Veljko Vlahović“ na Bagljašu.   Debata se organizuje povodom oslobođenja Zrenjanina u Prvom svetskom ratu i praznika grada.   PROČITAJTE JOŠ: Imenovan novi načelnik Gradske uprave, dosadašnji postavljen na mesto zamenika   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Debata „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana sutra

    Debata pod nazivom „Da li su građani Zrenjanina slobodni“ biće održana u sredu, 16. novembra, s početkom u 20 časova, u sali Mesne zajednice „Veljko Vlahović“ na Bagljašu.

     

    Debata se organizuje povodom oslobođenja Zrenjanina u Prvom svetskom ratu i praznika grada.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Imenovan novi načelnik Gradske uprave, dosadašnji postavljen na mesto zamenika

     

    O tome šta je danas sloboda za njih lično, u uvodnom delu debate govoriće politikolog Miroslav Samardžić, Dušan Kokot (Građanski preokret), Alisa Kockar (Demokratska stranka), Igor Kovačić (Srbija centar – SRCE), Sonja Pernat (Stranka slobode i pravde), Aleksandar Korovljev (Suverenisti) i Mirjana Grujić (Novi DSS).

     

    – U želji da se na ovom događaju razmene mišljenja što većeg broja građana i učesnika političkog života u Srbiji, na događaj su pozvane i druge političke partije, udruženja građana i, naravno, sami građani – kaže portparolka Demokratske stranke i moderatorka prve debate Alisa Kockar.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Ulaz je slobodan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]