• Čuvari Perleza: Moguće zloupotrebe udruženja u političke svrhe

    Sekretar udruženja građana „Čuvari Perleza“ Miroslav Kalanj upozorio je u saopštenju za javnost na moguće zloupotrebe ovog udruženja u političke svrhe.   On je naglasio da „Čuvari Perleza“ nisu politička organizacija i da neće učestvovati na parlamentarnim i lokalnim izborima, kao i na izborima za savete mesnih zajednica. Udruženje, kako je naveo, neće ulaziti u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Čuvari Perleza: Moguće zloupotrebe udruženja u političke svrhe

    Sekretar udruženja građana „Čuvari Perleza“ Miroslav Kalanj upozorio je u saopštenju za javnost na moguće zloupotrebe ovog udruženja u političke svrhe.

     

    On je naglasio da „Čuvari Perleza“ nisu politička organizacija i da neće učestvovati na parlamentarnim i lokalnim izborima, kao i na izborima za savete mesnih zajednica. Udruženje, kako je naveo, neće ulaziti u koalicije, niti će podržavati političke kandidate i partije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: DS: Podrška i pomoć građanima koji su dobili prekršajne naloge

     

    – Naše udruženje se bavi zaštitom i unapređenjem životne sredine i ruralnim razvojem. Do sada smo organizovali niz okruglih stolova na temu zaštite životne sredine. Podneli smo više inicijativa za unapređenje života u Perlezu. Organizovali smo i postavljanje kontejnera za reciklažni otpad u centru sela. Takođe smo ukazali na zagađenje životne sredine u Perlezu – podsetio je Miroslav Kalanj.

     

    On je dodao da „Čuvari Perleza“ svim svojim članovima savetuju da u skladu sa svojim ličnim stavovima i političkim uverenjima budu akteri političkog života koliko i kako žele van udruženja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Perlez je nekada u istoriji bio opština. Danas je sve manje stanovnika, sve manje dece. To mora biti prioritet, obnova populacije. Nije loša mi ovakva reklama i aktivnosti . Podržavam. Pitam se kakva je budućnost bez potomstva.

      1. U Perlezu zivi puno dece, sto nije sprecilo maloumnika koji je centar sela proglasio industrijskom zonom i doveo kinesku fabriku za reciklazu plastike i svima je obezvredjena imovina. Selo se raspada, rupe na ulicama su pola metra duboke, voda braon, nema kanalizacije, sad i vazduh otrovan. Vazno je da se u Beogradu postavljaju digitalni meraci parking mesta po ulicama, spomenici, stadioni…

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Ana Brnabić: Lokalni izbori biće održani 2. juna

    Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić kazala je da je prihvaćen zahtev opozicije grupisane oko koalicija Srbija protiv nasilja i NADA i doneta odluka da svi lokalni izbori planirani u julu i […]