• ZREPOK podržao organizaciju Horskog festivala „Slobodan Bursać“

    Članovi „Zrenjaninskog poslovnog kruga“ (ZREPOK) doneli su odluku da finansijski pomognu organizaciju Horskog festivala „Slobodan Bursać“. Oni su pripremili donaciju u iznosu od 200.000 dinara.   Ugovor o donaciji, u ime ZREPOK-a, potpisao je predsednik ovog poslovnog udruženja Goran Kovačević, a ispred realizatora festivala Vladimir Coka Stojković.   PROČITAJTE JOŠ: Svečanim programom u centru grada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ZREPOK podržao organizaciju Horskog festivala „Slobodan Bursać“

    Članovi „Zrenjaninskog poslovnog kruga“ (ZREPOK) doneli su odluku da finansijski pomognu organizaciju Horskog festivala „Slobodan Bursać“. Oni su pripremili donaciju u iznosu od 200.000 dinara.

     

    Ugovor o donaciji, u ime ZREPOK-a, potpisao je predsednik ovog poslovnog udruženja Goran Kovačević, a ispred realizatora festivala Vladimir Coka Stojković.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Svečanim programom u centru grada završena 48. „Pesnička štafeta“

     

    ZREPOK smatra da je rad ljudi okupljenih oko ideje da Zrenjanin kroz ovaj festival promovišu kao „grad horova“ izuzetan i vredan pažnje i da zaslužuje svaku podršku.

     

    Horski festival je osmišljen kao memorijalni, u znak sećanja na preminulog dirigenta Slobodana Bursaća, sa kojim je hor „Josif Marinković“ osvojio sve prestižne nagrade na festivalima u bivšoj Jugoslaviji i Evropi. Kao kruna svega, 1987. godine je usledila nagrada „Hor sveta“ u Langolenu, u Velikoj Britaniji.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na Horskom festivalu „Slobodan Bursać“ nastupaju gradski horovi, ali i horovi iz drugih zemalja. Posebnu pažnju organizatori posvećuju dečijim horovima, trudeći se da na taj način održe tradiciju.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura