• Zrenjaninski kamerni orkestar 9. maja održaće prvi ovogodišnji koncert

    Zrenjaninski kamerni orkestar će u nedelju, 9. maja, u Kulturnom centru Zrenjanina, održati prvi ovogodišnji koncert.   Na programu su dela Petra Iliča Čajkovskog, Volfganga Amadeusa Mocarta, Johana Sebastijana Baha i Šarla Kamija Sen-Sansa.   PROČITAJTE JOŠ: Otvorena izložba radova Milutina Mićića “Vreme maski”   Posle više od pola godine orkestar će se predstaviti publici […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Zrenjaninski kamerni orkestar 9. maja održaće prvi ovogodišnji koncert

    Zrenjaninski kamerni orkestar će u nedelju, 9. maja, u Kulturnom centru Zrenjanina, održati prvi ovogodišnji koncert.

     

    Na programu su dela Petra Iliča Čajkovskog, Volfganga Amadeusa Mocarta, Johana Sebastijana Baha i Šarla Kamija Sen-Sansa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Otvorena izložba radova Milutina Mićića “Vreme maski”

     

    Posle više od pola godine orkestar će se predstaviti publici sa najboljim mladim violinistima Srbije od 15 do 30 godina starosti. Kao solisti nastupaju Veronika Mona Bogić, Kristina Marušić, Andrej Balađ i Kata Stojanović, polaznici ovogodišnjeg master kampa čuvenog violiniste Nemanje Radulovića. Umetnički rukovodilac je Erne Svan.

     

    Koncert počinje u 19 časova. Ulaz je slobodan.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zrenjaninski kamerni orkestar koncert organizuje u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanina. Koncert će biti održan pod pokroviteljstvom Grada Zrenjanin i Kulturnog centra Vojvodine „Miloš Crnjanski“.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura