• Vojvođanski brass festival okupiće najbolje učenike muzičkih škola

    Vojvođanski brass festival, 15. po redu, biće održan u subotu, 27. februara, sa početkom u 15 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanin, najavljeno je iz ove ustanove kulture.   Na festivalu će učestvovati učenici limenih duvačkih odseka iz skoro svih vojvođanskih muzičkih škola. Festival je revijalnog karaktera i jedini je ovakvog tipa za limene […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Vojvođanski brass festival okupiće najbolje učenike muzičkih škola

    Vojvođanski brass festival, 15. po redu, biće održan u subotu, 27. februara, sa početkom u 15 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanin, najavljeno je iz ove ustanove kulture.

     

    Na festivalu će učestvovati učenici limenih duvačkih odseka iz skoro svih vojvođanskih muzičkih škola. Festival je revijalnog karaktera i jedini je ovakvog tipa za limene duvače u Vojvodini i šire.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Andrej Julher: Institucije već dugo nemaju sluha za mlade umetnike

     

    Na festivalu će nastupiti najbolji učenici muzičkih škola iz Vojvodine, odnosno Novog Sada, Pančeva, Subotice, Apatina, Sombora, Vršca, Sente, Zrenjanina, Sremske Mitrovice, Novog Kneževca…

     

    Na programu su dela Mocarta, Betovena, Čajkovskog, Bartoka i drugih autora, kao i kompozicije iz drugih žanrova, odnosno popularne – evergrin muzike, džez standarda, starogradske i narodne muzike.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Vojvođanski brass festival organizuju Gradski duvački orkestar Zrenjanin i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom Zrenjanin, Muzičkom školom „Josif Marinković“ i asocijacijom WASBE.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura