• Upriličena prva izložba slika u obnovljenoj zgradi Klostera

    U velikoj sali nove zgrade Internata za devojke „Karolina Satmari“, odnosno bivšeg Klostera u Zrenjaninu, otvorena je izloža slika Art kluba Kulturno-umetničkog društva „Petefi“.   Ovo je prva manifestacija koja je organizovana u obnovljenom Klosteru. Kako je i predviđeno, u tom prostoru će biti održavani i kulturno-zabavni programi.   PROČITAJTE JOŠ: Svečanost u Rimokatoličkoj katedrali […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Upriličena prva izložba slika u obnovljenoj zgradi Klostera

    U velikoj sali nove zgrade Internata za devojke „Karolina Satmari“, odnosno bivšeg Klostera u Zrenjaninu, otvorena je izloža slika Art kluba Kulturno-umetničkog društva „Petefi“.

     

    Ovo je prva manifestacija koja je organizovana u obnovljenom Klosteru. Kako je i predviđeno, u tom prostoru će biti održavani i kulturno-zabavni programi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Svečanost u Rimokatoličkoj katedrali povodom značajnog jubileja

     

    Na izložbi se mogu videti odabrani radova članova Art kluba, slikarske sekcije KUD-a „Petefi“, koji se redovno okupljaju, organizuju radionice i slikarske kolonije.

     

    izložba u zgradi klostera

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura