• Učenica Darija Čanji i profesor Uki Ovaskainen održaće koncert u Zrenjaninu

    Učenica Darija Čanji (violina) i profesor Uki Ovaskainen (klavir) održaće koncert u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Koncert je zakazan za sredu, 1. mart, s početkom u 18 časova.   Na programu će biti dela Baha, Betovena, Griga i Vijenjavskog.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Dejan Kolarov u novom spotu čuvenog britanskog benda Gorillaz   Koncert organizuje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Učenica Darija Čanji i profesor Uki Ovaskainen održaće koncert u Zrenjaninu

    Učenica Darija Čanji (violina) i profesor Uki Ovaskainen (klavir) održaće koncert u Salonu Narodnog muzeja Zrenjanin. Koncert je zakazan za sredu, 1. mart, s početkom u 18 časova.

     

    Na programu će biti dela Baha, Betovena, Griga i Vijenjavskog.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninac Dejan Kolarov u novom spotu čuvenog britanskog benda Gorillaz

     

    Koncert organizuje Muzička škola „Josif Marinković“, u saradnji sa Narodnim muzejom Zrenjanin. Ulaz je besplatan.

     

    Darija Čanji je rođena 2005. i učenica je čevrtog razreda Srednje muzičke škole „Josif Marinković“ u Zrenjaninu. Tokom školovanja osvojila je brojne nagrade na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Prvi solistički koncert održala je u Zrenjaninu prošle godine u svojoj školi, a zatim se iste godine predstavila publici u Čačku. Prvo orkestarsko iskustvo stekla je na mestu prve violine u Zrenjaninskoj filharmoniji pri obeležavanju Međunarodnog dana dece.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uki Ovaskainen je dobitnik specijalne nagrade „Kontemporanea“ i nagrade publike na takmičenju „Premio Haen“ u Španiji. Redovno nastupa kao solista i kamerni muzičar u Srbiji, kao i širom Evrope. Radi kao zvanični korepetitor na takmičenjima „Muzička omladina“ u Beogradu i Talents for Europe u Slovačkoj.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura