• Treći ciklus radionica u okviru projekta „Storytelling u muzeju“ (Foto)

    Projekat Narodnog muzeja Zrenjanin „Storytelling u muzeju“, koji se ostvaruje u saradnji sa bibliotekarima Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, uspešno se nastavlja treću godinu zaredom.   Osnovni cilj projekta je negovanje kulturne baštine zavičaja, a finansira ga Ministarstvo kulture i informisanja.   Sve planirane aktivnosti odvijaće se od septembra do decembra. Ovaj ciklus imaće i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Treći ciklus radionica u okviru projekta „Storytelling u muzeju“ (Foto)

    Projekat Narodnog muzeja Zrenjanin „Storytelling u muzeju“, koji se ostvaruje u saradnji sa bibliotekarima Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“, uspešno se nastavlja treću godinu zaredom.

     

    Osnovni cilj projekta je negovanje kulturne baštine zavičaja, a finansira ga Ministarstvo kulture i informisanja.

     

    Sve planirane aktivnosti odvijaće se od septembra do decembra. Ovaj ciklus imaće i vodič, koji će obuhvatiti sve aktivnosti projekta.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zoran Đerić i Đorđe Kadijević dobitnici nagrade “Teodor Pavlović”

     

    „Ove godine projekat „Storytelling u muzeju“ izlazi iz prostora Stalne postavke Muzeja. Radionice se u najvećem broju realizuju u osnovnim školama u mestima nadomak Zrenjanina. Projektni tim posetio je školarce u Bašaidu, Tarašu, Elemiru, a stići će i do onih u Stajićevu. I zrenjaninski osnovci imaju priliku da budu učesnici radionica u Atrijumu Narodnog muzeja. Očekuju ih i dve radionice u Gradskoj bašti“, saopštio je Narodni muzej Zrenjanin.

     

    U muzeju navode da se, kao i uvek do sada, radionice odvijaju na radost učenika i njihovih nastavnika, ali i onih koji realizuju projekat – kustosa i bibliotekara.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura