• Tradicionalna muzička manifestacija „Obzorja na Tisi“ ove godine onlajn

    Muzička manifestacija „Obzorja na Tisi“, 28. po redu, koja je posvećena Josifu Marinkoviću, ove godine biće održana onlajn. Manifestaciju organizuje Dom kulture opštine Novi Bečej.   „Da ne bi smo izgubili kontinuitet ove godine ćemo manifestaciju „Obzorja na Tisi“ premijerno emitovati putem našeg YouTube kanala i Facebook stranice“, saopštili su organizatori.   U petak, 22. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Tradicionalna muzička manifestacija „Obzorja na Tisi“ ove godine onlajn

    Muzička manifestacija „Obzorja na Tisi“, 28. po redu, koja je posvećena Josifu Marinkoviću, ove godine biće održana onlajn. Manifestaciju organizuje Dom kulture opštine Novi Bečej.

     

    „Da ne bi smo izgubili kontinuitet ove godine ćemo manifestaciju „Obzorja na Tisi“ premijerno emitovati putem našeg YouTube kanala i Facebook stranice“, saopštili su organizatori.

     

    U petak, 22. maja, s početkom u 20 sati, na YouTube kanalu i Facebook stranici Doma kulture opštine Novi Bečej biće emitovan koncert. Na koncertu će biti izvedene solo pesme Josifa Marinkovića i kompozicije savremenih kompozitora, nastale upravo na ovoj manifestaciji u okviru Pozivnog kompozitorskog konkursa za solo pesmu.

     

    Pročitajte još: Narodni muzej će predstaviti vredan poklon koji je stigao u ovu ustanovu

     

    Koncert solo pesme „Tradicija spaja“ izvešće Duo Kordis: Ana Aleksić Šajrer (sopran) i Tina Nikolovski (klavir).

     

    U okviru manifestacije biće i položeni venci na spomen ploču Josifa Marinkovića, na mestu gde se nalazila njegova rodna kuća. U Galeriji „Selo“ Doma kulture biće otvorena retrospektivna izložba slika „Tiska akademija akvarela“. Izložba će biti dostupna za individualne posete od 22. maja do 15. juna, u toku radnog vremena Doma kulture.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura