• TO teatar okuplja mlade koji su veoma talentovani za glumu (Foto)

    Škola glume i lutkarstva TO teatar iz Zrenjanina sa tri minijature učestvuje na ovogodišnjem Festivalu scenskih minijatura u Leskovcu, koji se, kao i većina festivala ove godine, održava onlajn.   U takmičarskoj konkurenciji našle su se tri minijature zrenjaninskog TO teatra – „Ovde nešto nije u redu“, „Rep“ i „Profesor Diabolko“.   – Pogledala sam […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    TO teatar okuplja mlade koji su veoma talentovani za glumu (Foto)

    Škola glume i lutkarstva TO teatar iz Zrenjanina sa tri minijature učestvuje na ovogodišnjem Festivalu scenskih minijatura u Leskovcu, koji se, kao i većina festivala ove godine, održava onlajn.

     

    U takmičarskoj konkurenciji našle su se tri minijature zrenjaninskog TO teatra – „Ovde nešto nije u redu“, „Rep“ i „Profesor Diabolko“.

     

    – Pogledala sam minijature ostalih učesnika i mislim da su naše u samom vrhu, pogotovo što se tiče glume. Ali, žiri će odlučiti – kaže za portal zrenjaninski.com glumica Olgica Trbojević, koja zajedno sa koleginicom Tatjanom Barać tri godine vodi školu glume i lutkarstva.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninski horovi ostvarili visok plasman i osvojili čak pet nagrada

     

    TO teatar radi u prostorijama Mesne zajednice „Mala Amerika“. I ove jeseni tri puta nedeljno okupljaju se mladi zaljubljenici u glumu, od 6 do 18 godina.

     

     

    – Proletos smo radili onlajn a sada, evo, još uspevamo da radimo uživo. Pridržavamo se svih mera, podelili smo polaznike u grupe, a prostor je dovoljno veliki. Mališani su jako disciplinovani, a najveća pretnja im je da ćemo preći na onlajn rad. Toliko vole rad uživo, da se strogo pridržavaju svega što im kažemo – ističe Olgica Trbojević.

     

    Prva ovogodišnja premijera trebalo bi da bude u decembru.

     

    – Sa mališanima radimo predstavu „Slavko brljavko“, a sa starijima „Stilske vežbe“. Vredno radimo i nadamo se da će se epidemiološka situacija popraviti toliko da ćemo uspeti da izvedemo premijere kada smo i planirali – dodaje Trbojević.

     

    to teatar

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura