• Svečano proglašeni najuspešniji učesnici elektronskog konkursa (Foto)

    Danas su u Kulturnom centru Zrenjanina svečano proglašeni najuspešniji učesnici elektronskog likovnog i literarnog konkursa, koji je ova ustanova raspisala krajem marta. Konkurs je bio na temu ljubavi, drugarstva, solidarnosti i humanosti.   Raspisan je konkurs za decu nižeg i višeg osnovnoškolskog uzrasta u oblasti literarnog i likovnog stvaralaštva i bio je otvoren do 30. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Svečano proglašeni najuspešniji učesnici elektronskog konkursa (Foto)

    Danas su u Kulturnom centru Zrenjanina svečano proglašeni najuspešniji učesnici elektronskog likovnog i literarnog konkursa, koji je ova ustanova raspisala krajem marta. Konkurs je bio na temu ljubavi, drugarstva, solidarnosti i humanosti.

     

    Raspisan je konkurs za decu nižeg i višeg osnovnoškolskog uzrasta u oblasti literarnog i likovnog stvaralaštva i bio je otvoren do 30. aprila. Na likovni konkurs se prijavilo 109 učenika nižih i 68 učenika viših razreda. Na literarni konkurs prijavilo se 27 učenika nižih i 43 učenika viših razreda.

     

    Najuspešnije učesnike očekuju nagrade.

     

    Pročitajte još: PRIČE IZ DEPOA: Publika može da vidi eksponate koji su retko izlagani

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura