• Sutra počinje Međunarodna likovna kolonija „Tiska akademija akvarela“

    U Domu kulture Novi Bečej, u periodu od 16. do 20. avgusta, održaće se 26. Međunarodna likovna kolonija „Tiska akademija akvarela“.   Učesnici ovogodišnjeg saziva su Aleksandar Saša Bogdanović (Vršac), Dimitrije Kolarević (Bački Jarak), Momir Armuš (Sokobanja), Sonja Bregun (Đurđevo), Miloš Sarić (Kragujevac), Radule Bošković (Novi Sad) i Janko Laco (Zrenjanin). Od domaćih umetnika učestvuju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Sutra počinje Međunarodna likovna kolonija „Tiska akademija akvarela“

    U Domu kulture Novi Bečej, u periodu od 16. do 20. avgusta, održaće se 26. Međunarodna likovna kolonija „Tiska akademija akvarela“.

     

    Učesnici ovogodišnjeg saziva su Aleksandar Saša Bogdanović (Vršac), Dimitrije Kolarević (Bački Jarak), Momir Armuš (Sokobanja), Sonja Bregun (Đurđevo), Miloš Sarić (Kragujevac), Radule Bošković (Novi Sad) i Janko Laco (Zrenjanin). Od domaćih umetnika učestvuju Branislav Stojančev Paša, Timea Čajka i Edit Zerebelji Tenji (Novi Bečej).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Elekova fabrika – 110 godina šećerane u Zrenjaninu

     

    Povodom svečanog otvaranja manifestacije, 16. avgusta, u galeriji „Selo“, s početkom u 20 časova, biće otvorena izložba akvarela sa prethodnog saziva kolonije.

     

    Kako je najavljeno, 18. avgusta, od 19.30 do 21 sat, svi ljubitelji ove umetnosti moći će da pogledaju retrospektivnu izložbu „Tiske akademije akvarela“. Ona će biti upriličena na Tiskom keju.

     

    Dan kasnije, od 20 časova, u Gradskom parku će biti održan koncert „Valovi jučerašnjeg sveta“. Na koncertu će nastupiti Nemanja Nešić (vokal i gitara), Miloš Zubac (vokal i gitara), Svetozar Nešić (klavir), Predrag Dmitrović (bas gitara) i Đorđe Bubnjević (perkusije i kahon).

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Rad kolonije je otvorenog tipa za posete i druženje sa slikarima.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura