• Raspisan likovni konkurs „30×30“: Vreme maski – koja je tvoja

    Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa autorom projekta Milutinom Mićićem, raspisao je 15. Međunarodni likovni konkurs „30×30“ na temu „Vreme maski – koja je tvoja?“.   Konkurs je otvoren do 20. novembra za sve profesionalne likovne umetnike.   Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama. Jedino ograničenje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Raspisan likovni konkurs „30×30“: Vreme maski – koja je tvoja

    Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa autorom projekta Milutinom Mićićem, raspisao je 15. Međunarodni likovni konkurs „30×30“ na temu „Vreme maski – koja je tvoja?“.

     

    Konkurs je otvoren do 20. novembra za sve profesionalne likovne umetnike.

     

    Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama. Jedino ograničenje je da dvodimenzionalni radovi moraju biti formata 30 sa 30 centimetara. Kod trodimenzionalnih radova jedna dimenzija treba da bude 30 centimetara, a ostale dve ne smeju da budu veće od toga.

     

    Uz radove je potrebno poslati i jedan reprezentatitni katalog, ukoliko ga autori imaju.

     

    Pored slobodnih rešenja, ove godine autorima je ponuđena i mogućnost da promišljaju na zadatu temu – zadatak, a to je: „Vreme maski – koja je tvoja?“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Po jedanaesti put u Zrenjaninu će biti organizovan festival “Stripolis”

     

    Radovi se šalju na adresu Kulturnog centra Zrenjanin.

     

    Izložba će biti otvorena u decembru ove godine u toj ustanovi kulture.

     

    Radovi sa likovnog salona „30×30“ će tokom naredne godine biti izloženi u Kući Đure Jakšića u Beogradu, u Galeriji savremene umetnosti Kulturnog centra Pančevo, u Muzeju Srema u Sremskoj Mitrovici, i u Galeriji Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin