Kultura Vesti Zrenjanin

Raspisan likovni konkurs “30×30”: Vreme maski – koja je tvoja

kulturni centar zrenjanina raspisao konkurs vreme maski

Kulturni centar Zrenjanina, u saradnji sa autorom projekta Milutinom Mićićem, raspisao je 15. Međunarodni likovni konkurs „30×30“ na temu “Vreme maski – koja je tvoja?”.

 

Konkurs je otvoren do 20. novembra za sve profesionalne likovne umetnike.

 

Autori mogu da konkurišu sa jednim radom. Radovi mogu da budu dvodimenzionalni i trodimenzionalni u svim tehnikama i disciplinama. Jedino ograničenje je da dvodimenzionalni radovi moraju biti formata 30 sa 30 centimetara. Kod trodimenzionalnih radova jedna dimenzija treba da bude 30 centimetara, a ostale dve ne smeju da budu veće od toga.

 

Uz radove je potrebno poslati i jedan reprezentatitni katalog, ukoliko ga autori imaju.

 

Pored slobodnih rešenja, ove godine autorima je ponuđena i mogućnost da promišljaju na zadatu temu – zadatak, a to je: „Vreme maski – koja je tvoja?“.

 

PROČITAJTE JOŠ: Po jedanaesti put u Zrenjaninu će biti organizovan festival “Stripolis”

 

Radovi se šalju na adresu Kulturnog centra Zrenjanin.

 

Izložba će biti otvorena u decembru ove godine u toj ustanovi kulture.

 

Radovi sa likovnog salona „30×30“ će tokom naredne godine biti izloženi u Kući Đure Jakšića u Beogradu, u Galeriji savremene umetnosti Kulturnog centra Pančevo, u Muzeju Srema u Sremskoj Mitrovici, i u Galeriji Tribina mladih Kulturnog centra Novog Sada.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM