• Po jedanaesti put u Zrenjaninu će biti organizovan festival „Stripolis“

    Festival „Stripolis“, jedanaesti po redu, biće održan od 17. do 19. septembra u Kulturnom centru Zrenjanina. Ova manifestacija posvećena je popularizaciji stripa.   I ove godine, kao i svake do sada, iz štampe će izaći novi broj časopisa „Stripolis“. Novi broj donosi stripove poznatih svetskih autora kao što su Osval Viola, Enrike Sančez Abuli, Gvido […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Po jedanaesti put u Zrenjaninu će biti organizovan festival „Stripolis“

    Festival „Stripolis“, jedanaesti po redu, biće održan od 17. do 19. septembra u Kulturnom centru Zrenjanina. Ova manifestacija posvećena je popularizaciji stripa.

     

    I ove godine, kao i svake do sada, iz štampe će izaći novi broj časopisa „Stripolis“. Novi broj donosi stripove poznatih svetskih autora kao što su Osval Viola, Enrike Sančez Abuli, Gvido Krepaks…

     

    „Osim njih, postoje i autori čije stripove ostavljamo kao iznenađenje. Časopis je odlično odštampan na kvalitetnom 130 gramskom kunzdruk papiru“, navode izdavači časopisa i organizatori festivala.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Horski festival “Slobodan Bursać” ove godine po prvi put na otvorenom

     

    Zbog nepredvidivih okolnosti izazvanih virusom korona, festival se neće odvijati po ustaljenom programu kao prethodnih godina. Zbog bezbednosti građana će biti prilagođen trenutku u kojem se bude dešavao.

     

    „Ipak, možemo obećati da festival neće biti ništa manje interesantan od pređašnjih. Očekujemo dolazak zanimljivih gostiju iz sveta stripa, a potrudićemo se da u gradu na nekoliko prostora napravimo kvalitetne izložbe“, poručuju organizatori.

     

    Oni koji budu sprečeni da festival „Stripolis“ prate uživo, moći će to da urade i na online platformama.

     

    Kada se približi datum održavanja festivala slede detaljne informacije o programu i festivalskoj satnici.

     

    Pokrovitelj festivala je Grad Zrenjanin.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura