• Program Kulturnog centra Zrenjanina od 7. do 14. februara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 7. do 14. februara.   Tribina „Zabrana ćirilice kroz vekove“   U Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 8. februara, biće održana tribina pod nazivom „Zabrana ćirilice kroz vekove“. Na tribini će govoriti pukovnik u penziji Milorad Đošić, predsednik Srbskog kulturnog centra „Ćirilica“ iz Beograda, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Program Kulturnog centra Zrenjanina od 7. do 14. februara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 7. do 14. februara.

     

    Tribina „Zabrana ćirilice kroz vekove“

     

    U Kulturnom centru Zrenjanina u utorak, 8. februara, biće održana tribina pod nazivom „Zabrana ćirilice kroz vekove“. Na tribini će govoriti pukovnik u penziji Milorad Đošić, predsednik Srbskog kulturnog centra „Ćirilica“ iz Beograda, udruženja koje se bavi zaštitom i promocijom ćirilice kao srpskog pisma.

     

    Moderator tribine je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Tribina počinje u 18 časova.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ansambl “Kolo” pre nastupa u Dubaiju gostovao u našem gradu (Foto)

     

    Predstava „U procesu“

     

    U okviru ovogodišnje turneje, u Kulturnom centru Zrenjanina nastupiće jedan od najpoznatijih domaćih stendap komičara Srđan Dinčić. Nova Dinčićeva predstava pod nazivom „U procesu“ biće izvedena na velikoj sceni u utorak, 8. februara, u 20 časova. Cena ulaznice je 600 dinara.

     

    Ulaznice se prodaju na biletarnici Kulturnog centra, svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Više informacija na broj telefona 023/566-712.

     

    Performans Nataše Milojević

     

    U Kulturnom centru Zrenjanina u toku je predstavljanje izložbene celine „Post K’o Vid“ likovnog umetnika Zorana Rajšića. U sklopu izložbe, u četvrtak, 10. februara, u 19 časova, biće izveden performans multimedijalne autorke Nataše Milojević pod nazivom „Jače, da osetim da sam živa“ koji, iako je nastao kao zasebna celina, povezuje Zoranovu i Natašinu priču kroz razmišljanja o pandemiji, savremenom društvu, ljudskoj svakodnevici i njihovom uticaju na osećanja svakog pojedinca.

     

    Bioskopske projekcije

     

    U susret Danu zaljubljenih, u bioskopu Kulturnog centra Zrenjanina prikazuje se romantična komedija „Ti si taj“. Film se prikazuje u petak i subotu, 11. i 12. februara, u dva termina – od 18 i 20 časova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije, po popularnoj ceni od 250 dinara.

     

    Hit predstava „Krčmarica Mirandolina“

     

    Hit predstava „Krčmarica Mirandolina“, sa Andrijom Miloševićem i Katarinom Žutić u glavnim ulogama, biće izvedena u Kulturnom centru Zrenjanina u nedelju, 13. februara, sa početkom u 20 časova. Reditelj ove predstave je Jug Radivojević, a ona govori o neodoljivoj krčmarici koja osvaja, manipuliše i određuje sudbine brojnih muškaraca.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova po ceni od 1.200 dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura