• Program Kulturnog centra Zrenjanina od 31. januara do 7. februara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 31. januara do 7. februara.   Koncert ansambla „Kolo“   Nacionalni ansambl „Kolo“ nastupiće na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u subotu, 5. februara. Koncert počinje u 19 časova. Cena ulaznice je 400 dinara.   Ulaznice se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Program Kulturnog centra Zrenjanina od 31. januara do 7. februara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 31. januara do 7. februara.

     

    Koncert ansambla „Kolo“

     

    Nacionalni ansambl „Kolo“ nastupiće na velikoj sceni Kulturnog centra Zrenjanina u subotu, 5. februara. Koncert počinje u 19 časova. Cena ulaznice je 400 dinara.

     

    Ulaznice se prodaju na biletarnici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova. Više informacija na broj telefona 023/566-712.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radovi majstora fotografije biće predstavljeni na izložbi “Moj izbor”

     

    Onlajn dečiji program

     

    Svake subote u 10 časova na Fejsbuk strani Kulturnog centra održava se dečji onlajn program.

     

    U subotu, 5. februara, na programu je radionica „Kako pametno koristiti internet“, koju će realizovati škola računara „Nimiko“.

     

    „Karavan Banatske bajke“ u Belom Blatu

     

    Prvi ovogodišnji „Karavan Banatske bajke“ biće održan u Belom Blatu 5. februara, u okviru festivala „Beloblatska kobasica“. Nakon svečanog otvaranja manifestacije, u 13 časova, organizuje se program u okviru kojeg nastupaju Gradski dečiji hor Kulturnog centra Zrenjanina, KUD „GIK Banat Pionir“ iz Zrenjanina, KUD „Lola“ iz Perleza i Stajićeva, Petar Ćirić, Pera Pesnik iz Banata i deca iz OŠ „Bratstvo jedinstvo“ iz Belog Blata.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Bioskopski matine

     

    U okviru filmskog matinea Kulturnog centra, u nedelju, 6. februara, emituje se film „Čarolija Meseca“. Film je namenjen celoj porodici i prikazuje se u dva termina – od 11 i 16 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra. Sinhronizovan je na srpski jezik, a cena ulaznice je 250 dinara.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura