• Program Kulturnog centra Zrenjanina od 14. do 21. februara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 14. do 21. februara.   Dečiji program Kulturnog centra Zrenjanina   Svake subote u 10 časova, na Fejsbuk strani Kulturnog centra, održava se dečiji onlajn program. Radionice su kreativne i edukativne i pored savladavanja niza veština pružaju i saznanja iz raznih oblasti života, komunikacije, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Program Kulturnog centra Zrenjanina od 14. do 21. februara

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja program Kulturnog centra Zrenjanina za period od 14. do 21. februara.

     

    Dečiji program Kulturnog centra Zrenjanina

     

    Svake subote u 10 časova, na Fejsbuk strani Kulturnog centra, održava se dečiji onlajn program. Radionice su kreativne i edukativne i pored savladavanja niza veština pružaju i saznanja iz raznih oblasti života, komunikacije, istorije grada, zdravlja i opšte kulture.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Radoslav Milenković vraća Čehova na Dramsku scenu Narodnog pozorišta

     

    U subotu, 19. februara, na programu je radionica robotike i programiranja. Bavi se mogućnostima njihove primene i uticaja na svakodnevni život.

     

    Bioskopski matine

     

    U okviru filmskog matinea Kulturnog centra, u nedelju, 20. februara, prikazuje se dečiji animirani film „Moje slatko čudovište“. Ova bajkovita priča namenjena je celoj porodici. Film je sinhronizovan na srpski jezik i prikazuje u dva termina – od 11 i od 16 časova.

     

    Karte po popularnoj ceni od 250 dinara prodaju se na biletranici Kulturnog centra svakog radnog dana od 10 do 12 i od 18 do 20 časova i pre početka projekcije.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Berza gramofonskih ploča

     

    U nedelju, 20. februara, od 10 do 14 časova, u Kulturnom centru biće održana berza gramofonskih ploča (prodaja, zamena, kupovina). Sve informacije na broj telefona 061 295 25 92.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura