• „Prijateljstvo uz muziku“ u akustičnom ambijentu Reformatske crkve

    Celovečernji koncert „Prijateljstvo uz muziku“ biće održan u petak, 24. septembra, s početkom u 19 časova, u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu. Nastupiće Vokalni kvartet „Vita Brevis“, gitarista Branko Barnić i Muška vokalna grupa „Pannonica“.   – U divnom prostoru i akustičnom ambijentu Reformatske crkve publika će zaista moći da uživa u programu koji smo pripremili. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Prijateljstvo uz muziku“ u akustičnom ambijentu Reformatske crkve

    Celovečernji koncert „Prijateljstvo uz muziku“ biće održan u petak, 24. septembra, s početkom u 19 časova, u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu. Nastupiće Vokalni kvartet „Vita Brevis“, gitarista Branko Barnić i Muška vokalna grupa „Pannonica“.

     

    – U divnom prostoru i akustičnom ambijentu Reformatske crkve publika će zaista moći da uživa u programu koji smo pripremili. Na pažljivo biranom repertoaru naći će se starogradske i klapske pesme u izvođenju panonskih mornara, džez i pop aranžmani koje će pevati brevisice i interesantne kompozicije posebnog senzibiliteta koje će Branko odsvirati na klasičnoj gitari. Ovaj koncert smo dugo priželjkivali i marljivo smo uvežbavali repertoar koji ćemo pokloniti našim sugrađanima – izjavila je Zorica Kozlovački, dirigentkinja Muške vokalne grupe „Pannonica“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Prolaznici oslikavali specifičan mural u glavnoj gradskoj ulici (Foto)

     

    Ono što povezuje sve izvođače je prijateljstvo zbog kojeg su se okupili, kao i velika ljubav, posvećenost i strast koju osećaju prema muzici.

     

    – Pripremili smo i neka iznenađenja. Stoga sam sigurna da ćemo i publika i mi sa koncerta izaći oplemenjeni jednim lepim muzičkim doživljajem – ističe Kozlovački.

     

    Organizator koncerta je Udruženje „Major Music“, uz podršku Grada Zrenjanina.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na koncertu „Prijateljstvo uz muziku“ će se poštovati sve epidemiološke mere i preporuke koje donosi Krizni štab Republike Srbije.

     

    koncert prijateljstvo uz muziku

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura