Kultura Vesti Zrenjanin

“Prijateljstvo uz muziku” u akustičnom ambijentu Reformatske crkve

muška vokalna grupa pannonica

Celovečernji koncert “Prijateljstvo uz muziku” biće održan u petak, 24. septembra, s početkom u 19 časova, u Reformatskoj crkvi u Zrenjaninu. Nastupiće Vokalni kvartet “Vita Brevis”, gitarista Branko Barnić i Muška vokalna grupa “Pannonica”.

 

– U divnom prostoru i akustičnom ambijentu Reformatske crkve publika će zaista moći da uživa u programu koji smo pripremili. Na pažljivo biranom repertoaru naći će se starogradske i klapske pesme u izvođenju panonskih mornara, džez i pop aranžmani koje će pevati brevisice i interesantne kompozicije posebnog senzibiliteta koje će Branko odsvirati na klasičnoj gitari. Ovaj koncert smo dugo priželjkivali i marljivo smo uvežbavali repertoar koji ćemo pokloniti našim sugrađanima – izjavila je Zorica Kozlovački, dirigentkinja Muške vokalne grupe “Pannonica”.

 

PROČITAJTE JOŠ: Prolaznici oslikavali specifičan mural u glavnoj gradskoj ulici (Foto)

 

Ono što povezuje sve izvođače je prijateljstvo zbog kojeg su se okupili, kao i velika ljubav, posvećenost i strast koju osećaju prema muzici.

 

– Pripremili smo i neka iznenađenja. Stoga sam sigurna da ćemo i publika i mi sa koncerta izaći oplemenjeni jednim lepim muzičkim doživljajem – ističe Kozlovački.

 

Organizator koncerta je Udruženje “Major Music”, uz podršku Grada Zrenjanina.

 

Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Na koncertu “Prijateljstvo uz muziku” će se poštovati sve epidemiološke mere i preporuke koje donosi Krizni štab Republike Srbije.

 

koncert prijateljstvo uz muziku

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM