• PREDIVNA KUBA: Veče kubanske kulture u Narodnom muzeju Zrenjanin

    U sredu, 28. avgusta, s početkom u 19 časova, u atrijumu Narodnog muzeja Zrenjanin biće upriličeno veče posvećeno kubanskoj kulturi pod nazivom „Predivna Kuba: Veče kubanske kulture u Narodnom muzeju Zrenjanin“.   Vladimir Savić, čije se fotografije nalaze u privatnim zbirkama širom Evrope, izlagaće svoje radove nastale na Kubi. Na godišnjem konkursu fotografije, koji organizuje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PREDIVNA KUBA: Veče kubanske kulture u Narodnom muzeju Zrenjanin

    U sredu, 28. avgusta, s početkom u 19 časova, u atrijumu Narodnog muzeja Zrenjanin biće upriličeno veče posvećeno kubanskoj kulturi pod nazivom „Predivna Kuba: Veče kubanske kulture u Narodnom muzeju Zrenjanin“.

     

    Vladimir Savić, čije se fotografije nalaze u privatnim zbirkama širom Evrope, izlagaće svoje radove nastale na Kubi. Na godišnjem konkursu fotografije, koji organizuje ReFoto, na temu „Život i multimedija“, Savić je 2016. dobio treću nagradu. Nagrađena fotografija bila je izložena u Galeriji „Pro3or“ i na gostujućim izložbama širom Srbije. U 2019. godini imao je uspešne samostalne izložbe u Galeriji Nikola Radošević u Beogradu (galerija USUF), kao i Kulturnom centru Kovina.

     

    Izložba fotografija Vladimira Savića biće upotpunjena radovima Olivere Krstić, koja dugi niz godina učestvuje na smotrama likovnog stvaralaštva amatera.

     

    Pročitajte još: Promovisana prva „Sofa kulture“ – emisija o kulturnim dešavanjima u gradu

     

    Događaj podržavaju bend „Salsa Y Punto“ i plesna škola „Havana Belgrado Zrenjanin“.

     

    Kubanskoj večeri u Narodnom muzeju Zrenjanin prisustvovaće i ambasador Republike Kube u Srbiji Gustavo Tristo del Todo.

     

    Ulaz je slobodan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura