• Posetioce festivala stripa „Stripolis“ očekuju brojna iznenađenja

    Ovogodišnji, trinaesti po redu festival stripa „Stripolis“ biće održan u Kulturnom centru Zrenjanina od 15. do 17. septembra.   Posetioci mogu da očekuju brojne goste poput strip autora koji će, osim što će razgovorati sa publikom, i crtati za nju.   PROČITAJTE JOŠ: Projekcija dokumentarnog filma „Priče iz zatvorske ćelije“   Prvog festivalskog dana veliki […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Posetioce festivala stripa „Stripolis“ očekuju brojna iznenađenja

    Ovogodišnji, trinaesti po redu festival stripa „Stripolis“ biće održan u Kulturnom centru Zrenjanina od 15. do 17. septembra.

     

    Posetioci mogu da očekuju brojne goste poput strip autora koji će, osim što će razgovorati sa publikom, i crtati za nju.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Projekcija dokumentarnog filma „Priče iz zatvorske ćelije“

     

    Prvog festivalskog dana veliki broj izdavača će predstaviti svoja najnovija strip izdanja, a biće izložen i veliki izbor kolekcionarskih figura.

     

    Ovom prilikom biće organizovana i berza starih stripova, kao i promocija najnovijeg broja časopisa autorskog i internacionalnog stripa „Stripolis“, u okviru kojeg su publikovani radovi domaćih i stranih strip crtača na preko 160 strana.

     

    Kao i svake godine, u okviru festivalskog programa održaće se i radionice, izložbe, okrugli stolovi… U pripremi su i mnoga druga iznenađenja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Otvaranje festivala zakazano je za četvrtak 15. septembar, u 19 časova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura