• Plesni klub „Ideal“ osvojio tri medalje na internacionalom festivalu u Italiji

    Plesni klub „Ideal“ iz Srpske Crnje učestvovao je na internacionalnom plesnom festivalu, koji je održan u italijanskom gradu Riminiju. Članovi ovog kluba vratili su se kući sa tri medalje.   Prvo mesto osvojila su deca u kategoriji produkcija, kao i juniori u kategoriji tango. Drugo mesto pripalo je deci u kategoriji grupa.   PROČITAJTE JOŠ: […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Plesni klub „Ideal“ osvojio tri medalje na internacionalom festivalu u Italiji

    Plesni klub „Ideal“ iz Srpske Crnje učestvovao je na internacionalnom plesnom festivalu, koji je održan u italijanskom gradu Riminiju. Članovi ovog kluba vratili su se kući sa tri medalje.

     

    Prvo mesto osvojila su deca u kategoriji produkcija, kao i juniori u kategoriji tango. Drugo mesto pripalo je deci u kategoriji grupa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Đaci iz Kleka organizuju humanitarnu predstavu da bi pomogli Dečijem odeljenju bolnice

     

    – Prvo mesto pripalo nam je za ples „Balkanika“, na muziku Sanje Ilića, kao i za tango. Vicešampionsku titulu smo osvojili za „Arabiku“. Jako sam srećna i ponosna, kao i svi plesači – kaže za portal zrenjaninski.com Tamara Kudakova Basta, trener u Plesnom klubu „Ideal“.

     

     

    U Rimini se, inače, uputila ekspedicija od 121 osobe, od kojih su 50 bili plesači.

     

    – Organizacija festivala je bila fantastična. Najvećem broju dece ovo je bio prvi odlazak u inostranstvo. Bila su oduševljena. Osim predivnog Riminija, obišli smo San Marino i Veneciju. Što je još lepše, pobeda nam je obezbedila nagradu u vidu putovanja u Prag, novembra ove godine – ističe Tamara Kudakova Basta i dodaje da bi klub teško i postojao i postizao ovako lepe rezultate da nema velike podrške opštine i roditelja.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Plesni klub „Ideal“ okuplja decu, ne samo iz Srpske Crnje, nego i iz Aleksandrova, Žitišta, Banatskog Dvora, Banatskog Karađorđeva i Torka.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura