• Onlajn koncert povodom Dana Muzičke škole „Josif Marinković“ (Video)

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina ove godine je obeležila 72 godine postojanja.   Ovogodišnji koncert je organizovan u virtuelnom prostoru, tako što su se numere, koje bismo inače imali priliku da čujemo uživo, našle na video snimku koji je postavljen 13. maja, na Dan škole, na školskom YouTube kanalu.   Pročitajte još: Izložba „Portreti“ […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Onlajn koncert povodom Dana Muzičke škole „Josif Marinković“ (Video)

    Muzička škola „Josif Marinković“ iz Zrenjanina ove godine je obeležila 72 godine postojanja.

     

    Ovogodišnji koncert je organizovan u virtuelnom prostoru, tako što su se numere, koje bismo inače imali priliku da čujemo uživo, našle na video snimku koji je postavljen 13. maja, na Dan škole, na školskom YouTube kanalu.

     

    Pročitajte još: Izložba „Portreti“ otvorena u Savremenoj galeriji Zrenjanin do 11. juna

     

    U skladu sa prilikama, učenici škole su u kućnim uslovima snimili numere koje su, tokom nastave na daljinu, pripremili zajedno sa svojim nastavnicima.

     

    Na koncertu učestvuju učenici svih uzrasta koji na svojim instrumentima izvode dela kompozitora različitih epoha. Publika ima priliku da uživa u delima Baha, Karkasija, Terege, Sora, Šopena, Griga, Verdija, Rahmanjinova, Pjacole i mnogih drugih.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=oxJesED59_g&feature=youtu.be

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura