Kultura Vesti Zrenjanin

Naredne nedelje izložba radova pristiglih na elektronski konkurs

kulturni centar zrenjanina

Izložba radova koji su pristigli na elektronski konkurs Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena u četvrtak, 4. juna, u 12 časova, u izložbenom salonu ove ustanove.

 

Kulturni centar Zrenjanina je krajem marta raspisao elektronski literarni i likovni konkurs namenjen učenicima nižih i viših razreda. Konkurs je bio na temu ljubavi, drugarstva, solidarnosti i humanosti. Ukupno je pristiglo 247 radova. Na likovni konkurs se prijavilo i svoje radove je poslalo 109 učenika nižih i 68 učenika viših razreda. Na literarni konkurs prijavilo se 27 učenika nižih i 43 učenika viših razreda.

 

Na izložbi zakazanoj za 4. jun svečano će biti proglašeni najuspešniji učesnici. Kulturni centar Zrenjanina je za njih obezbedio i vredne nagrade.

 

Pročitajte još: KNJIGA ZA VIKEND: Krimi roman „Samo ubistvo“ čita se u jednom dahu

 

„Predviđeno je da se protokolarni deo otvaranja i proglašenja obavi i putem lajv striminga na Fejsbuk stranici Kulturnog centra. Publika će na taj način imati priliku da bude uz nas na otvaranju i podrži talentovanu decu. U sklopu otvaranja izložbe likovnih radova biće proglašeni i najuspešniji učenici u kategoriji literarnih radova“, saopštili su organizatori.

 

Likovni radovi biće izloženi do 10. juna.

 

Književno veče na kojem će biti predstavljeni pisani radovi biće organizovano zasebno, kada se uslovi delimično normalizuju i budi prihvatiljiv za organizaciju ove vrste događaja.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM