• Naredne nedelje izložba radova pristiglih na elektronski konkurs

    Izložba radova koji su pristigli na elektronski konkurs Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena u četvrtak, 4. juna, u 12 časova, u izložbenom salonu ove ustanove.   Kulturni centar Zrenjanina je krajem marta raspisao elektronski literarni i likovni konkurs namenjen učenicima nižih i viših razreda. Konkurs je bio na temu ljubavi, drugarstva, solidarnosti i humanosti. Ukupno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Naredne nedelje izložba radova pristiglih na elektronski konkurs

    Izložba radova koji su pristigli na elektronski konkurs Kulturnog centra Zrenjanina biće otvorena u četvrtak, 4. juna, u 12 časova, u izložbenom salonu ove ustanove.

     

    Kulturni centar Zrenjanina je krajem marta raspisao elektronski literarni i likovni konkurs namenjen učenicima nižih i viših razreda. Konkurs je bio na temu ljubavi, drugarstva, solidarnosti i humanosti. Ukupno je pristiglo 247 radova. Na likovni konkurs se prijavilo i svoje radove je poslalo 109 učenika nižih i 68 učenika viših razreda. Na literarni konkurs prijavilo se 27 učenika nižih i 43 učenika viših razreda.

     

    Na izložbi zakazanoj za 4. jun svečano će biti proglašeni najuspešniji učesnici. Kulturni centar Zrenjanina je za njih obezbedio i vredne nagrade.

     

    Pročitajte još: KNJIGA ZA VIKEND: Krimi roman „Samo ubistvo“ čita se u jednom dahu

     

    „Predviđeno je da se protokolarni deo otvaranja i proglašenja obavi i putem lajv striminga na Fejsbuk stranici Kulturnog centra. Publika će na taj način imati priliku da bude uz nas na otvaranju i podrži talentovanu decu. U sklopu otvaranja izložbe likovnih radova biće proglašeni i najuspešniji učenici u kategoriji literarnih radova“, saopštili su organizatori.

     

    Likovni radovi biće izloženi do 10. juna.

     

    Književno veče na kojem će biti predstavljeni pisani radovi biće organizovano zasebno, kada se uslovi delimično normalizuju i budi prihvatiljiv za organizaciju ove vrste događaja.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura