• Najbolji učenici muzičkih škola iz Vojvodine nastupiće u Zrenjaninu

    Vojvođanski brass festival, 16. po redu, biće održan u subotu, 26. februara, s početkom u 15 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.   Vojvođanski brass festival organizuju Gradski duvački orkestar i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom, Muzičkom školom „Josif Marinković“ i asocijacijom WASBE.   PROČITAJTE JOŠ: Program Kulturnog […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najbolji učenici muzičkih škola iz Vojvodine nastupiće u Zrenjaninu

    Vojvođanski brass festival, 16. po redu, biće održan u subotu, 26. februara, s početkom u 15 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina.

     

    Vojvođanski brass festival organizuju Gradski duvački orkestar i Aktiv limenih duvača muzičkih škola Vojvodine, u saradnji sa Kulturnim centrom, Muzičkom školom „Josif Marinković“ i asocijacijom WASBE.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Program Kulturnog centra Zrenjanina od 14. do 21. februara

     

    – Na festivalu će učestvovati učenici limenih duvačkih odseka iz skoro svih vojvođanskih muzičkih škola. Festival je revijalnog karaktera i jedini je ovakvog tipa za limene duvače u Vojvodini i šire – kaže profesor Branislav Gagić, direktor WASBE za Srbiju i predsednik Upravnog odbora Gradskog duvačkog orkestra.

     

    Kako je najavljeno, nastupiće najbolji učenici muzičkih škola iz Vojvodine. Na programu su dela Mocarta, Betovena, Čajkovskog, Bartoka i drugih autora.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Publika će imati priliku da čuje i kompozicije iz drugih žanrova, kao što su popularna i evergrin muzika, džez standardi, starogradska i narodna muzika…

     

    Ulaz je besplatan.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura