• Miodrag Majić će otkriti intrigantne detalje u vezi sa romanom „Deca zla“

    Promocija romana „Deca zla“ autora Miodraga Majića biće održana u petak, 11. oktobra, od 19 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.   O romanu će govoriti autor Miodrag Majić, dramski umetnik Miloš Vojnović i urednica kulturnih programa Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ Jelena Đorđević Perc.   Ulaz je slobodan.   Triler „Deca zla“ spada […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Miodrag Majić će otkriti intrigantne detalje u vezi sa romanom „Deca zla“

    Promocija romana „Deca zla“ autora Miodraga Majića biće održana u petak, 11. oktobra, od 19 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.

     

    O romanu će govoriti autor Miodrag Majić, dramski umetnik Miloš Vojnović i urednica kulturnih programa Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ Jelena Đorđević Perc.

     

    Ulaz je slobodan.

     

    Triler „Deca zla“ spada u romane koji su u 2019. godini izazvali naročitu pažnju javnosti. Obavijen misterijom, ovaj roman neprestano drži pažnju čitaoca, tražeći od njega da bude „svedok“ svake napisane reči. Maestralnim dijalozima, autor je ostavio naročiti pečat, inspirišući čitaoca da se duboko preispita.

     

    Pročitajte još: Otvorena šesta slikarska kolonija pod pokroviteljstvom kompanije „UM-Ing“

     

    U središtu romana „Deca zla“ nalazi se dramatično ubistvo. Potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike.

     

    Autor romana „Deca zla“ je sudija Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava. Učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima.

     

    Na promociji u Zrenjaninu, autor će otkriti intrigantne detalje koji su pratili pisanje romana, ali i stvarne događaje koji su inspirisali nastanak „Dece zla“.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura