Kultura Vesti Zrenjanin

Miodrag Majić će otkriti intrigantne detalje u vezi sa romanom „Deca zla“

deca zla
Foto: Promo

Promocija romana „Deca zla“ autora Miodraga Majića biće održana u petak, 11. oktobra, od 19 časova, u Gradskoj narodnoj biblioteci „Žarko Zrenjanin“.

 

O romanu će govoriti autor Miodrag Majić, dramski umetnik Miloš Vojnović i urednica kulturnih programa Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“ Jelena Đorđević Perc.

 

Ulaz je slobodan.

 

Triler „Deca zla“ spada u romane koji su u 2019. godini izazvali naročitu pažnju javnosti. Obavijen misterijom, ovaj roman neprestano drži pažnju čitaoca, tražeći od njega da bude „svedok“ svake napisane reči. Maestralnim dijalozima, autor je ostavio naročiti pečat, inspirišući čitaoca da se duboko preispita.

 

Pročitajte još: Otvorena šesta slikarska kolonija pod pokroviteljstvom kompanije „UM-Ing“

 

U središtu romana „Deca zla“ nalazi se dramatično ubistvo. Potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike.

 

Autor romana „Deca zla“ je sudija Apelacionog suda u Beogradu. Doktorirao je krivično pravo specijalizujući se za međunarodno-krivičnopravnu oblast. Samostalno i u koautorstvu objavio je deset monografija i više od trideset članaka iz oblasti krivičnog i međunarodnog krivičnog prava. Učestvovao je u izradi najznačajnijih zakona u ovim oblastima.

 

Na promociji u Zrenjaninu, autor će otkriti intrigantne detalje koji su pratili pisanje romana, ali i stvarne događaje koji su inspirisali nastanak „Dece zla“.

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz