• KUD „Lola“ iz Perleza oživelo folklorne igre i u susednom Stajićevu

    Kulturno-umetničko društvo „Lola“ iz Perleza ima svoj ogranak i u Stajićevu. Trenutno je u tom selu, u izvođačkom ansamblu, sedamdesetak folkloraša.   PROČITAJTE JOŠ: Vladimir Pištalo dobitnik Nagrade za moderni umetnički senzibilitet   – Videli smo da u Stajićevu postoji veliko interesovanje i rešili smo da i mladima u ovom selu omogućimo bavljenje folklorom. Radimo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    KUD „Lola“ iz Perleza oživelo folklorne igre i u susednom Stajićevu

    Kulturno-umetničko društvo „Lola“ iz Perleza ima svoj ogranak i u Stajićevu. Trenutno je u tom selu, u izvođačkom ansamblu, sedamdesetak folkloraša.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Vladimir Pištalo dobitnik Nagrade za moderni umetnički senzibilitet

     

    – Videli smo da u Stajićevu postoji veliko interesovanje i rešili smo da i mladima u ovom selu omogućimo bavljenje folklorom. Radimo u tri grupe. Imamo, kako mi kažemo, bebe od tri do pet godina, zatim srednju i stariju grupu. Ono što vidim jeste da se svi jako vesele radu, da srećni dolaze na probe, a da svi jedva čekamo da se situacija sa koronom smiri, pa da možemo i da nastupamo – kaže za portal zrenjaninski.com Jelena Janošev, stručni rukovodilac KUD „Lola“ u Stajićevu.

     

     

    KUD „Lola“ ima odličnu saradnju sa „Đerđefom“ iz Zrenjanina i kulturno – umetničkim društvom iz Srpske Crnje.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    – Planiramo da našu saradnju još više ojačamo i proširimo, jer nam je svima cilj isti, da što više mladih uključimo u rad naših društava. Jer, ko se jednom uključio, ostaje tu zauvek – kaže Jelena Janošev.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura